Općenito > Maxiskuteri
Beverly 250 vs 250 i.e.
cosa_wp:
--- Citat: B.E.R.O. - 30 Svibanj, 2012, 20:45:37 ---Zato sto ce biti na meet-u npr. nekih "ljudi" poput tebe pa mi se neda ih slusati a kamoli i gledati.
A neki ljudi i rade pa nemogu da dodju kad im se digne k...
I jos jedna stvar kisa ce padati,a ja sam "secer" pa da se ne otopim.
I imam pametnijih planova nego ici tamo bar ovaj vikend!!!
Hoces jos koji razlog??
:toothy9:
I da Beverly ide ispod 3 litre i na 400 pase veliki vizir.
:icon_thumright: :icon_thumright:
I zasto da me netko ubjedjuje u to tko prica iz svoje glave,uvjerio sam se i vozim ga jos uvijek i kazem i znam da moze trositi ispod 3 litre.Svi koji su potvrdili da to nije istina nisu ni imalli niti vozili Beverly-a karb. da bi mogli izjavljivati neke stvari koje nisu istinite...
--- Kraj citata ---
pa nemaš ni ti niti si ga imo!
B.E.R.O.:
--- Citat: cosa_wp - 30 Svibanj, 2012, 20:52:15 ---pa nemaš ni ti niti si ga imo!
--- Kraj citata ---
Pa nemam,ali ovaj curin je kao moj ja ga odrzavam ja ga tocim kad se vozim mogu ga uzeti kad god pozelim...
:dontknow: :dontknow:
Od 16 000 koliko ima ja sam napravio sigurno 10 000 km pa sigurno nesto znam o njemu!!!
A i to je jedan od ok talijana kojeg su proizveli. :icon_thumright:
Da nemam dva motora uzeo bih ga sigurno ali bi bio 400 ccm,jer je udoban,malo trosi,ide ok i uz bocne kofere imas mjesta za sve stvari.Vrhunski skuter. :notworthy:
Ili bi to bio Peugeot Geopolis 400 koji ima masinu kao i Beverly 400,samo je meni puno ljepsi.
:icon_thumright: :toothy12:
cosa_wp:
--- Citat: B.E.R.O. - 30 Svibanj, 2012, 21:00:10 ---Pa nemam,ali ovaj curin je kao moj ja ga odrzavam ja ga tocim kad se vozim mogu ga uzeti kad god pozelim...
:dontknow: :dontknow:
Od 16 000 koliko ima ja sam napravio sigurno 10 000 km pa sigurno nesto znam o njemu!!!
A i to je jedan od ok talijana kojeg su proizveli. :icon_thumright:
Da nemam dva motora uzeo bih ga sigurno ali bi bio 400 ccm,jer je udoban,malo trosi,ide ok i uz bocne kofere imas mjesta za sve stvari.Vrhunski skuter. :notworthy:
Ili bi to bio Peugeot Geopolis 400 koji ima masinu kao i Beverly 400,samo je meni puno ljepsi.
:icon_thumright: :toothy12:
--- Kraj citata ---
vec sam ti objasnio da su to lovačke priče jučer si tvrdio da si na pravio 15000 sad si već smanjio na 10000 na kraju će ispasti da si ga samo gledao kroz prozor! nek je on tebi super i udoban i sve jos samo da ga kupis i toe to onda mozemo pricati
B.E.R.O.:
--- Citat: cosa_wp - 30 Svibanj, 2012, 21:04:02 ---vec sam ti objasnio da su to lovačke priče jučer si tvrdio da si na pravio 15000 sad si već smanjio na 10000 na kraju će ispasti da si ga samo gledao kroz prozor! nek je on tebi super i udoban i sve jos samo da ga kupis i toe to onda mozemo pricati
--- Kraj citata ---
Nebitno napisao sam sigurno 10 000 znaci mislio sam i vise... :dontknow:
I da gledam ga kroz prozor i drkam na njega i takva mi je zelja da ga imam,ustvari uopce neznam kako on izgleda.
Mastao sam o njemu!!!
:icon_thumright:
::) ::) :sad3:
cosa_wp:
--- Citat: B.E.R.O. - 30 Svibanj, 2012, 21:10:23 ---Nebitno napisao sam sigurno 10 000 znaci mislio sam i vise... :dontknow:
I da gledam ga kroz prozor i drkam na njega i takva mi je zelja da ga imam,ustvari uopce neznam kako on izgleda.
Mastao sam o njemu!!!
:icon_thumright:
::) ::) :sad3:
--- Kraj citata ---
znao sam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju