Općenito > Maxiskuteri

Beverly 250 vs 250 i.e.

<< < (12/17) > >>

Tomi_ZG:
Od par vlasnika beva sam isto čuo da kakti "pleše" u zavojima,iz prve ruke neznam jer ga nisam vozio

--- Citat: runn_it - 01 Lipanj, 2012, 21:36:34 ---iman osjecaj kao da sidin na kamenon bloku a isprid mene da je volan i kolo od bicikle

--- Kraj citata ---
Meni je ovakav filing bio kad sam provozao skippera,ko da uljećeš u zavoj na letvi sa dva kotača haha

runn_it:

--- Citat: Tomi_ZG - 01 Lipanj, 2012, 22:09:42 ---Od par vlasnika beva sam isto čuo da kakti "pleše" u zavojima,iz prve ruke neznam jer ga nisam vozio

Meni je ovakav filing bio kad sam provozao skippera,ko da uljećeš u zavoj na letvi sa dva kotača haha

--- Kraj citata ---
Nije da bas smeta, dodaje i malo adrenalina u voznju :D ! Kad vec ne moze 200 bar moze plesat :D

R@kija:
imam sutra cijeli dan za vozit pa cemo vidjet jel nes drugo ili je to samo bev

runn_it:

--- Citat: R@kija - 01 Lipanj, 2012, 22:25:58 ---imam sutra cijeli dan za vozit pa cemo vidjet jel nes drugo ili je to samo bev

--- Kraj citata ---
Reci mi samo kako ti se krece potrosnja, i kolika ti je krajnjana 400ici? Jesili proba 250 pa da kazes neku usporedbu?

R@kija:

--- Citat: runn_it - 01 Lipanj, 2012, 22:30:03 ---Reci mi samo kako ti se krece potrosnja, i kolika ti je krajnjana 400ici? Jesili proba 250 pa da kazes neku usporedbu?

--- Kraj citata ---

nemas sta usporedivat sa 250,ovo je avion za to,skuter ide bolesno,nisam 500 vozio al on ide vjerovatno jos bolje...
krejnja neznam,nisam probavo,novi je remen i sve pa dok sjedne
a potrosnja neznam tocno,al znam da se kazaljka nije pomaknula vec par dana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju