Općenito > Maxiskuteri

Beverly 250 vs 250 i.e.

(1/17) > >>

Tramvajac:
Pliz help '??? Koja je razlika u svakodnevnoj uporabi, vožnji, potrošnji itd ???
Mislim da je snaga ista, ali da li se "osjeti" i.e. kad odvrneš gas ??? ???javascript:void(0);

R@kija:
kolko su pricali kao karb ide malo bolje,a sad kolko neznam,nisan probo,al nevirujen da ide nes posebno bolje ak ide...

ie manje trosi to ti je jasno,kod ie je sigurno skuplji popravak ak nes u dobavi ode

runn_it:
Razlika je u potrosnji drasticna!! Kolega ima bev 250 carb a ja 250 i.e.! Kolega kaze da kad ga malo upre, ono nista pretjerano da mu zna popit i 6 litara, dok sam ja bas jucer miria 30kn 80km nekih 3.5 litre na 100km i to po brzoj cesti Split Trogir bez popustanja!

cosa_wp:
definitivno mala potrosnja pogotovo na veće relacije sa putnom brzinom tad ne troši više od 3,5l
što se tiče jačine neki pričaju da je karb jači ali ne vjerujem u to mislim da je to isto možda neka nijansa koja se ne primijeti!

steeef:

--- Citat: R@kija - 26 Svibanj, 2012, 21:01:35 ---kolko su pricali kao karb ide malo bolje,a sad kolko neznam,nisan probo,al nevirujen da ide nes posebno bolje ak ide...

ie manje trosi to ti je jasno,kod ie je sigurno skuplji popravak ak nes u dobavi ode

--- Kraj citata ---

to je zabluda...živi dokaz tome je kak nexus 250i.e. dere bez brige derbia 250 karb s time da je nexus još i teži..
druga stvar,ecu na i.e. mašini korigira smjesu svakih 100 okretaja i daje optimum a karb je nemoguće naštelat da na svim otvorima gasa daje idealnu smjesu..tak da na i.e. je manja potrošnja al su i performanse bolje,bolja iskoristivost goriva itd.

ako 250 karb mšina troši 6 litri onda tu neš nevalja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju