joj, ne znam ni otkud da pocnem...i ja sam mislio da cu past masu puta, jos niti jednom nisam ja zavrsio na podu, skuter je par puta...prvo se moras rijesiti granice u glavi i rec sta bude bude...vjeruj mi nis se nece dogodit...skoro svi ovi na videu nemaju pojma...ili gas pa cimaj, a kocnice nikad u zivotu vidjeli...jesu i to prednju pa stisnu ko kreteni, naravno da ces preletit...ovaj prvi video (OWT Team), vjerujte napravili su oni to masu puta pa se ipak dogodilo par puta da padnu...isto kao i meni, radim jedan trik (tj. ucim ga) i sve super...naucim ga i motor padne...dogodi se...
jedini pad koji je stvarno jeben je onaj na trecem filmicu sa roxom...ono je tesko napravit prvi put, a dogodi se i ako znas to napravit...taj trik nije bas lagan...i onaj waynderov sa prednjeg...dogodi se opet kazem...
na ove druge folirante necu ni obracat pozornost, mislim da znate o cemu pricam...
obicna voznja po zadnjem nije tako teska...ucite ljudi i uvijek prst ili dva cak na kocnici...bez kocnice uvijek cete past...