dubrawa je uzivo dobar decko, nadam se da ce biti i ostati pametan i hladne glave na motoru...
Sto se tice Beverlya, danas ga testirao sa GPS-om... uglavnom, top speed na autoputu sa velikim vizirom mu je po GPS-u 120 i nesto sitno kmph, po satu pokaze nesto malo preko 130 kmph! dakle sat laze oko 10kmph... Ali imao sam situaciju da vise nikada necu stavljati GPS na skuter...
Imam Mio C320 GPS
I pri brzini od oko 110kmph po GPS-u naletim na malu neravninu na cesti i poskoci GPS i spadne sa nosaca i ja ga lovim sa rukama i nogama na motoru pri toj brzini i sva sreca ulovim ga i ostanem na motoru normalno, beverly ide ravno kao po sinama...
Stanem sa strane i stavim ga u pretinac i dalje normalno voziti, ali glavno da sam izmjerio krajnju, sada slijedi provjera prijenosa da vidimo u kakvom je stanju jer skuter nije otvaran... Bas sam mu promijenio ulje i filter te oprao filter zraka, motor odmah dise bolje... Ima jako dobro ubrzanje, cak sam se iznenadio, drzi ove beverlye od 250ccm, pa me bas zanima sto mu je to u prijenosu...
Eh da, veliki vizir necu prodavati jer je spas, mogu se komotno voziti bez kacige i rukavica max brzinom, nista ne puse, cuje se lijepo kada se razgovaram sa suvozacem, ma milina! A potrosnja mu je cijelih 4L na 100km!!! pola voznje ja sam a pola sa suvozacem... PREZADOVOLJAN!