Tehnički kutak > Tuning skutera
Veceras maloprije.. mrtav
Aleksandar:
di se taj relej anlasera nalazi .. probat cu poslje sta bude bude
Jandro:
--- Citat: Aleksandar - 21 Svibanj, 2008, 18:05:04 ---di se taj relej anlasera nalazi .. probat cu poslje sta bude bude
--- Kraj citata ---
evo ga
na onu tanku zelenu ti dolazi struja kad stisneš gumb za palit pa nju prvo provjeri jel ak ona neradi onda neće ni relej cijeli
ak ona radi, i dok stisneš gumb za palit i nema struje na debeloj crvenoj onda nevalja relej
znaći 4 žice su na njemu, 1 debela crvena ide s akumulatora i pod stalnom je strujom, druga debela crvena dobije struju kad pališ skuter i ona ide u anlaser, tanka zelena daje ''signal'' releju da se uključi, tj. da pusti struju s one prve debele crvene na drugu, a ona tanka crna je masa ja mislim
drugo nema šta bit
Aleksandar:
e fala to me zanimalo :icon_thumright:
a truba? s cim ona ima veze ? to cu ja ljepo nekom elektricaru nek on provjeri di ima struje a di nema jer ovak moze bit relej moze bit anlaser mozda cdi .. :frajer:
Jandro:
--- Citat: Aleksandar - 21 Svibanj, 2008, 19:02:23 ---e fala to me zanimalo :icon_thumright:
a truba? s cim ona ima veze ? to cu ja ljepo nekom elektricaru nek on provjeri di ima struje a di nema jer ovak moze bit relej moze bit anlaser mozda cdi .. :frajer:
--- Kraj citata ---
ak je cdi onda bi trebala blicat ona lampica gore u satovima??
kak se ona ponaša?? ak zablica par puta i ugasi se onda je ok
ak je nekak drukćije onda cdi zeza
al opet zbog cdi-a nemože da nevergla
provjeri sam, prvo vidi tu lampicu prije nego išta kreneš rastavljat
pa ak je ok tu, onda relej od anlasera i ak je tamo sve ok onda je anlaser
a truba nejde preko nićega, ona ide samo prekidača , kad ga stisneš da joj štroma i ona kmeći ;D
Aleksandar:
meni ta lampica opce ne blinka više ni dok je ugasen nit nis.. vec duze vrijeme :laughing6:
nije nikad srala sto se tice paljenja i toga..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju