Tehnički kutak > Tuning skutera
Veceras maloprije.. mrtav
Aleksandar:
prazna cesta zabundo se i gas po gradu nakon 4 dana.. odjednom stane i gotovo ... kako verglam tak on baca vatru kroz auspuh jer je vrela mašina. nakon 5 min upali i gas dalje.. nakon 500 m u zavoju opet umre.. al ovaj put doslovce..osto bez struje totalno.. sreca pa osto u ulici a kako je kod mene jebeno opako brdo guro sam ga pol kilometra uz to pa jedno sat vremena sigurno
prvi mislio akumulator.. vidim on ima iskru na kratkotrajni dodicaj + i -
provjerim sve osigurace ,svi dobri..
CDI?
sumanjdam da cu tu dobit odg al eto da pitam mozda je ko imo slican il isti slucaj
Mr J:
stari moj, iskreno nebih znao ali je moguce da je cdi... ako imas kakav znas proceduru :)
metalac:
neznam kaj bi tebi bilo, al zadnji put ad je moj skuter bacal vatru to mu je bilo zadnje
Aleksandar:
a dobro al kod tebe je cvajo a kod mene sredeni 4t velika razlika.. al to mene i ne zeza sta je vatru bacaio vruc.to je normalno jer je auspuh bio usijan i kak dode maglica goriva tak to izgori dok je motor ugasen i tak bude vatra.. mene zanima zasto motor nema struje.. sumnjam na CDI
3alfa3:
--- Citat: Aleksandar - 30 Travanj, 2008, 23:44:34 ---mene zanima zasto motor nema struje.. sumnjam na CDI
--- Kraj citata ---
Sve provjeri pocevsi od svjecice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju