Tehnički kutak > Tuning skutera

Veceras maloprije.. mrtav

<< < (6/11) > >>

Grozni:
na 4t motoru puca kad paljenje nije uskladeno sa taktom, i ako se zanemari moze doc do velke havarije motora, pocevsi od letecih lezajeva do ventila i nadalje. Razlog moze bit cak i relej od zmigavaca, jer ak se makina tolko zagrijala neki od releja blizu hladanjaka il nekog vruceg djela motora i u releju se stvori malo vlage iz cista mira iako je tvornicki izoliran. Naravno to ne iskljucuje sve ostale mogucnosti koje je ekipa navela.

Aleksandar:
neznam opce nemam volje dirat po njemu više. skino sam ono smeče crveno sa anlasera i spojio na drugi anlaser (od baotiana jednog)-ništa 

a ovo od Hinjavca ?? kak bi ih trebo spojit kad imaju izolaciju -jedino rezat izolaciju i opet je to samo jedna žica koja ide do anlasera(crvena) 

i di se nalazi relej od zmigavaca na vxru
truba isto neradi -s cim je ona povezana da neradi

Jandro:

--- Citat: Aleksandar - 21 Svibanj, 2008, 17:10:29 ---neznam opce nemam volje dirat po njemu više. skino sam ono smeče crveno sa anlasera i spojio na drugi anlaser (od baotiana jednog)-ništa 

a ovo od Hinjavca ?? kak bi ih trebo spojit kad imaju izolaciju -jedino rezat izolaciju i opet je to samo jedna žica koja ide do anlasera(crvena) 

i di se nalazi relej od zmigavaca na vxru
truba isto neradi -s cim je ona povezana da neradi

--- Kraj citata ---

si pogledo one osiguraće kod akumulatora da nisu oni riknuli??
kad oni riknu onda neće vrtit anlaser

i automat od anlasera si pogledo?? jel radi?

a relej od žmigavaca ti je sprijeda iznad ona 4 osigurača

Aleksandar:
svi osiguraci su citavi,sve sam ih pregledo.  aha, dakle to je relej od zmigavaca naprijed-

kako da provjerim dal radi relej zmigavaca?
kako da provjerim dal radi relej anlasera i gdje se nalazi?

struja mi je stran pojam tak da uvijek problemi s njom...

Jandro:

--- Citat: Aleksandar - 21 Svibanj, 2008, 17:49:05 ---svi osiguraci su citavi,sve sam ih pregledo.  aha, dakle to je relej od zmigavaca naprijed-

kako da provjerim dal radi relej zmigavaca?
kako da provjerim dal radi relej anlasera i gdje se nalazi?

struja mi je stran pojam tak da uvijek problemi s njom...

--- Kraj citata ---

sad za relej od žmigavaca neznam, on bi trebao škljockati ako je ispravan dok su upaljeni žmigavci
a ovaj od anlasera, na žicu koja ide iz njega do anlasera spoji mjerni instrument i kad stisneš tipku za paljenje na toj žici bi trebalo bit struje
i onda isto provjeri onu tanku jel dobije struju kad stisneš gumb za palit ga, a ona druga crvena uvijek ima štroma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju