Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )
ivan_speedy:
--- Citat: Ivan_drifter - 23 Svibanj, 2012, 23:32:18 ---zasto ja pisem gluposti? zato sto tebi cim neko nes kaze odma se furis ko baba, daj se preupitaj ,,ako sve znas cemu tema??
prvo pises kak imam dvojni acount ,onda seres i ko zna kaj i jos mene banaju!,tnx, slazem se zato nisam ni govoril mijere
--- Kraj citata ---
Jednostavno zaboravi ovu temu :angry7:
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 23 Svibanj, 2012, 23:37:13 ---Jednostavno zaboravi ovu temu :angry7:
--- Kraj citata ---
skuter mi se nesvida tako da se drzom teme da nedobijem ban,
a necu se klonit teme dok sam neskuzis i priznas da si u krivu!!
pusa bok:)
marin-w:
--- Citat: Ivan_drifter - 23 Svibanj, 2012, 23:32:18 --- slazem se zato nisam ni govoril mijere
--- Kraj citata ---
Zbunio me je webshop tu na forumu jer samo kod njih pise da je 755x18 pa sam ga prekrizio kad sam prvi put kupovao
Bas trazim i nigdje ne pise za peugeot mjere dok za minarelli uredno pise :dontknow:
http://www.malossistore.it/Prodotto.aspx?type=M&MM=MO/PESF250&C=6112735
Ali ako je provjeren nema se sta vise pricat ;D Ja ga upravo prije 15 min narucio :icon_thumright:
Ivan_drifter:
marin vidim da imas dayco, od dayco kevlara je DANONOCNA RAZLIKA S MALLOSI X SPECIAL problem je sto je to obicni a ne kevlar i sto nakon neke teze gratske voznje po +30 se jako rastegne,
to mu je mana,
speedy imas grdi stop; i prljav ti je motor ispod dekla, si oprao to?
ivan_speedy:
--- Citat: Ivan_drifter - 23 Svibanj, 2012, 23:40:40 ---skuter mi se nesvida tako da se drzom teme da nedobijem ban,
a necu se klonit teme dok sam neskuzis i priznas da si u krivu!!
pusa bok:)
--- Kraj citata ---
Dobro drifter ja sam u krivu oprosti mi :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju