Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )
ivan_speedy:
--- Citat: marin-w - 23 Svibanj, 2012, 23:43:32 ---Zbunio me je webshop tu na forumu jer samo kod njih pise da je 755x18 pa sam ga prekrizio kad sam prvi put kupovao
Bas trazim i nigdje ne pise za peugeot mjere dok za minarelli uredno pise :dontknow:
http://www.malossistore.it/Prodotto.aspx?type=M&MM=MO/PESF250&C=6112735
Ali ako je provjeren nema se sta vise pricat ;D Ja ga upravo prije 15 min narucio :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Evo i ja sam naručio pa ćemo vidjet jel valja to kaj :laughing7:
strikoo:
--- Citat: marin-w - 23 Svibanj, 2012, 23:43:32 ---Zbunio me je webshop tu na forumu jer samo kod njih pise da je 755x18 pa sam ga prekrizio kad sam prvi put kupovao
Bas trazim i nigdje ne pise za peugeot mjere dok za minarelli uredno pise :dontknow:
http://www.malossistore.it/Prodotto.aspx?type=M&MM=MO/PESF250&C=6112735
Ali ako je provjeren nema se sta vise pricat ;D Ja ga upravo prije 15 min narucio :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Meni dolazi za vikend :icon_thumright:
Baš i ne volim lupat utaman pa evo
Podržavam driftera da piše po forumu! :headbang:
marin-w:
--- Citat: strikoo - 24 Svibanj, 2012, 08:06:50 ---Meni dolazi za vikend :icon_thumright:
Baš i ne volim lupat utaman pa evo
Podržavam driftera da piše po forumu! :headbang:
--- Kraj citata ---
Kako ce tebi onda doc prije ocekujem usporedbu :icon_thumright:
Ja sam ga narucio za 145kn :icon_thumright:
Macak sf:
Ja ga imam već godinu dana na svom sf i mogu vam reč da je remen sasvim ok jedino nakon malo duže vožnje i poprilično zagrijavanja dekla
osjeti se malo proklizavanje ali sve u svemu 5.... :icon_thumright:
strikoo:
--- Citat: marin-w - 24 Svibanj, 2012, 11:03:01 ---Kako ce tebi onda doc prije ocekujem usporedbu :icon_thumright:
Ja sam ga narucio za 145kn :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Normalna stvar, slike kako sjedi u polutkama, razlika u vožnji naspram arteka i dizanje na multivaru i serijskom varijomatu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju