Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )

<< < (16/51) > >>

strikoo:

--- Citat: Ivan_drifter - 23 Svibanj, 2012, 13:53:52 ---da preljepo sjeda ja sam ga uzeo beri ,i poslo,

al mile dices s 6,7g na tom cudu od spuha, nije to zx gore, 7,0 ce mu bit ok, al 6,7 nema kaj radit prevrtavat ce,

kaj svi brijete sad na taj remen kad je bero reko ,kad sam ja govorio nitko nije slusao, a sad kad me bero poslusao i vidio i sam sad svi ocete taj remen, pizdee

--- Kraj citata ---

Ja kad sam pitao rekao si 765x17.5, mogao si odma reći x specijal (755x18) da ima po toj cijeni i amen  :toothy3:

Ivan_drifter:

--- Citat: strikoo - 23 Svibanj, 2012, 19:58:22 ---Ja kad sam pitao rekao si 765x17.5, mogao si odma reći x specijal (755x18) da ima po toj cijeni i amen  :toothy3:

--- Kraj citata ---
nisam ga mijerio u tom je problem, sirina je 18 , al ostalo neznam jer na njemu pisu neki brojevi koji samo po mallosi katalogu mos vidit koja je dimenzija,
al da je milina je,

speedy nevalja ti taj remen, uzmi od batine ic ce zakon

ivan_speedy:

--- Citat: Ivan_drifter - 23 Svibanj, 2012, 23:13:50 ---nisam ga mijerio u tom je problem, sirina je 18 , al ostalo neznam jer na njemu pisu neki brojevi koji samo po mallosi katalogu mos vidit koja je dimenzija,
al da je milina je,

speedy nevalja ti taj remen, uzmi od batine ic ce zakon

--- Kraj citata ---
Aj molim te drifter nemoj pisat gluposti,stvarno ne vidim cilj čemu to,jel si sretan dok napišeš neku glupost ili kaj  :dontknow:
Smiri se malo  :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: strikoo - 23 Svibanj, 2012, 19:58:22 ---Ja kad sam pitao rekao si 765x17.5, mogao si odma reći x specijal (755x18) da ima po toj cijeni i amen  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Ne moze onda taj malossi bit 755 jer meni ovaj 765 ne sjeda bas tako da je taj malossi onda 768mm.

Ivan_drifter:

--- Citat: ivan_speedy - 23 Svibanj, 2012, 23:15:44 ---Aj molim te drifter nemoj pisat gluposti,stvarno ne vidim cilj čemu to,jel si sretan dok napišeš neku glupost ili kaj  :dontknow:
Smiri se malo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
zasto ja pisem gluposti? zato sto tebi cim neko nes kaze odma se furis ko baba, daj se preupitaj ,,ako sve znas cemu tema??
prvo pises kak imam dvojni acount ,onda seres i ko zna kaj i jos mene banaju!,tnx,
--- Citat: marin-w - 23 Svibanj, 2012, 23:25:09 ---Ne moze onda taj malossi bit 755 jer meni ovaj 765 ne sjeda bas tako da je taj malossi onda 768mm.

--- Kraj citata ---
slazem se zato nisam ni govoril mijere

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju