Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )
ivan_speedy:
Evo opet mene i mog skutera.Dugo sam razmišljao da natrag vratim temu ili ne,ali evo opet po 5 put otvaram temu kao što piše u naslovu :D ...Ona prijašnja tema je bila izbrisana radi zadnje dvije stranice,spama i provokacije,(a i ja budala kaj se dam lako naživcirat :angry7: )...Dosta sad o tome ajmo malo o mom SF-u ;D ...
Radi se o SF-u 2 vodeno hlađenje,2006 godište,prva registracija u 2007 godini.Skuter ima blizu 10 900km.Na njemu je Leo Vince GP,rolice 7.5gr i žuti federi kvačila,te od "stayling" dijelova tu je led štop,zatamljeni poklopci žmigavaca,bočna nogara,te šarafi dekla i aluminijske mrežice na boku,ako se to može nazvati staylingom :toothy11:,te kromirana kurbla i složene pozicije... Toliko o skuteru,ako vas kaj zanima slobodno pitajte...E i da više ne mislim brisat teme radi članova koji misle spamat ;) ...
luka.ck:
pametno si naapravio. :icon_thumright:
strikoo:
alaj je čist :icon_thumright: . Koliko naplaćuješ pranje?
ivan_speedy:
--- Citat: strikoo - 10 Svibanj, 2012, 16:45:00 ---alaj je čist :icon_thumright: . Koliko naplaćuješ pranje?
--- Kraj citata ---
Mora bit,zmazan neide u garažu :icon_thumright:
Perem samo sebi, :icon_biggrin:
B.E.R.O.:
Lijep je skuter i uredan,svaka cast!!!
:notworthy: :icon_thumright:
Zbog vas par idiota koji zaspamate prvu stranicu na veliko nije ni cudo sto decko brise stalno temu. :dontknow:
Ako se nekom ne svidja ili mu smeta to sto on radi NEMOJTE KOMENTIRATI!!!
Jebeni idioti!!!
:angry7: :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju