Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 21 Svibanj, 2012, 18:23:37 ---Znači ovak:
Rolice 7gr
Remen Malossi x-special belt
federe cu ostaviti ove žute
i centralni cu ostaviti ovaj serijski..
To bi bilo to :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :dontknow:
Macak sf:
Ivane,provjeri si i stanje disk pločica ja ih baš jučer mijenjao na svom a imam manj km nego ti pa..... :dontknow:
ivan_speedy:
Ma samo sređujem prijenos,ovo sve ostalo je sređeno početkom proljeća :icon_thumright:
Ivan_drifter:
--- Citat: marin-w - 21 Svibanj, 2012, 18:13:05 ---Bero kaze da je malossi special prekrasno vidit u polutkama :drunken_smilie:. Samo mi nije jasno kako moze bolje sjest kad je kraci od ovog sto imam i ja 765mm :dontknow: Uzmi malossi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da preljepo sjeda ja sam ga uzeo beri ,i poslo,
al mile dices s 6,7g na tom cudu od spuha, nije to zx gore, 7,0 ce mu bit ok, al 6,7 nema kaj radit prevrtavat ce,
kaj svi brijete sad na taj remen kad je bero reko ,kad sam ja govorio nitko nije slusao, a sad kad me bero poslusao i vidio i sam sad svi ocete taj remen, pizdee
Ivan_drifter:
--- Citat: Macak sf - 22 Svibanj, 2012, 11:49:26 ---Ivane,provjeri si i stanje disk pločica ja ih baš jučer mijenjao na svom a imam manj km nego ti pa..... :dontknow:
--- Kraj citata ---
ti se vozis s motorom, a ivan stoji u koloni i s skutom se vozi koda je auto e tu je razlikaa, kad je iso s nama na meet poludili smo cekajuci ga svakih
par km,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju