Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio Nrg ne ide !!!
strikoo:
Rolice su ti preteške ako su to one što si dobio sa multivarom.
Lakše rolice i tvrđe oprugice na kvačilo stavi pa onda vidi je li karb dobro poštelan ako se guši
SPecial:
--- Citat: Armando - 10 Svibanj, 2012, 06:44:26 ---Ljudi ne znam da li to odgovarate meni ili ovom što se ubacio u temu ?! znači imam malossi multivar 2000, red sponge, dizna 64 i spuh laser x pro, koje rolinice da stavim i ostale stvari, kako da se popravi taj start???
--- Kraj citata ---
Covjek ti je vec odgovorio odmah na pocetku teme.
Armando:
Dobro, stavit ću lakše a da li netko zna možda koliko gr cca? i koje oprugice bi bilo najbolje staviti, bijele, žute?
StudioIT:
--- Citat: Armando - 10 Svibanj, 2012, 10:32:34 ---Dobro, stavit ću lakše a da li netko zna možda koliko gr cca? i koje oprugice bi bilo najbolje staviti, bijele, žute?
--- Kraj citata ---
Žute oprugice ako želiš da ti ima bolji start ali zaboravi vožnju ispod 6000 okretaja ili ostavi original jer po meni tu nije problem. Vjerojatno će ti rolice srediti stvar i stavi recimo 6.1 iako ti se ne može baš točno reći, treba se igrati. Naravno treba vidjeti i ja li karburator podešen...
SPecial:
--- Citat: StudioIT - 10 Svibanj, 2012, 12:47:55 ---Žute oprugice ako želiš da ti ima bolji start ali zaboravi vožnju ispod 6000 okretaja ili ostavi original jer po meni tu nije problem. Vjerojatno će ti rolice srediti stvar i stavi recimo 6.1 iako ti se ne može baš točno reći, treba se igrati. Naravno treba vidjeti i ja li karburator podešen...
--- Kraj citata ---
Sa standardnim susticama bio bi problem jer bi imao ogromnu rupu dok bi auspuh dosao u powerband.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju