Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio Nrg ne ide !!!
Armando:
Upravo o tome se radi, motor nema nikakvog ubrzanja, nema šuta ni ništa, ja neznam ništa šta je ispod ali pretpostavjam da je centralna bijela od malossia, i roline da su one koje su došle sa multivarom znači 7.2, novi sam u ovome a ovaj "majstor" koji je to radio već me opalio po đepu dobro,a na kraju motor ide slabije nego što je išao serijala, serijski je odvajao na 3000-4000 okretaja, i vrtio se do 9-9200, uzbrdica 64-65km/h, po ravnome čak i do 87-90, tako i nizbrdo, nije htio više, po digitalnom satu.. sada jedva dođe do 78-80 po ravnom nakon pola sata, samo se dere a imam osjećaj kao da ne ide, u brdo 60 km/h i nakon par sekudni se počne gušiti, katastrofa!
Armando:
Što se tiće karba, neznam koje je igla točno, ali znam da je dizna 64, i to mislim da je dovoljno, a karb je naravno dellorto 17.5
maminjo:
--- Citat: Armando - 10 Svibanj, 2012, 13:30:40 ---Što se tiće karba, neznam koje je igla točno, ali znam da je dizna 64, i to mislim da je dovoljno, a karb je naravno dellorto 17.5
--- Kraj citata ---
očigledno ti je to slago fušer u orginalnom ili ovlaštenom servisu kojem se neda kurca i ima istu plaću jel tebi složi dobro ili ne.....
ovo je banalni tuning serijalice...a očigledno ti nije ni karb poštelo..........
prije svega rolice dosta lakše recimo 5.7g ili 6.1 onda obavezno na kvačilo žute ili bijele federe..bolje žute.....onda vidi šta će se dešavati, pa probaj vratiti serijski centralni feder...i ako ni tad ne bu dobro onda ti je frajer fušerski poštelo karb tj nije niš poštelo sam je stavio veću diznu pobaco nutra dijelove i bok......
uff imo sam ja iskustva sa takvima..kad su govorili ''pa to je normalno da ti konstantno trokira i troši 8l pa stavio si auspuh bože moj sad si napravio tuning''.. :laughing1: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing11: :laughing1: :laughing9:
Armando:
Hvala vam na odgovorima, probat ću nešto napraviti da, obavezno serijski centralni nazad, a sad bijeli federi su kvačila unutra, čuo sam da su to najbolji, tvrđi..a rolinice ću kombinirat :)
siljo5555:
jel mi moze jos neko predlozit neku promjenu na setapu, osjetim i lagani pad okretaja nakon 40-50m jel to do centralnog federa , gore je seriski ? i kakva je na kraju razlika seriskog i malossi special remena ? hvala :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju