Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio Nrg ne ide !!!
3alfa3:
--- Citat: Armando - 09 Svibanj, 2012, 21:34:06 ---Ljudi pomagajte!!! Dakle stavio sam danas na navedeni skuter kromirani auspuh Lasex x-pro, zatim malossi multivar 2000, dizna je gore 64, rolice neznam koje su, niti šušte( uglavnom znam da je prije bilo 6,25 i da je dizna bil ta, neznam na kojoj crtici), gore je i red sponge... motor tek hvata gas na 7000 okretaja, i vrti se do 9-9200, i nikako ne ide, imam osjećaj kao da se guši, i uzbrdo, i po ravnome i nizbrdo, nikako da krene, start jako loš, šta mi je činiti, u čemu je problem???
--- Kraj citata ---
Ovo boldano
maminjo:
--- Citat: siljo5555 - 09 Svibanj, 2012, 22:30:30 ---eo ako moze i meni mala pomoc, radi se o runneru kad je skuter hladan start odlican, cim se vozi 10min mrtav prva 2-3m, kit streetrace yasuni r, remen malossi special šajbica 0.5mm karb 19mm i kvacilo fly bjele oprugice, centralna seriska, eto ako neko ima ideju sta bi moglo bit neka kaze poludit cu ... :help: i da vario stage6 rolice 5,7g
--- Kraj citata ---
pod hitno mijenjaj federe na tom usranom fly kvačilu koje imam i ja! potpuno isto mi se događalo to fly kvačilo je tak tromo i tako se brzo zagrije i federi omekane za popizditi i još ak imaš malo duži remen eto ti sranja koje ti se dešava
imam sličan setup i vozim se sa plavim i crnim iz race paketa koji su 3 puta tvrđi od tih bijelih, a ti bijeli su najmekši u sport paketu, čak i žuti iz sport paketa su tromi nakon 10min vožnje kad je vani toplo
i sad sam vidio da si napisal remen malossi special on je puno duži od svih serijskih remena za bilo koju marku skutera....
3alfa3:
Fly sa bijelim federima je zamjena za serijski kuplung - preslabi federi za bilo kakav tuning
maminjo:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Svibanj, 2012, 23:19:43 ---Fly sa bijelim federima je zamjena za serijski kuplung
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
pa o tome mu i pričam, a on sa tim setupom ima to usrano kvačilo sa bijelim federima za serijale....pa kak mu uopće krene i hladan :omfg:
Armando:
Ljudi ne znam da li to odgovarate meni ili ovom što se ubacio u temu ?! znači imam malossi multivar 2000, red sponge, dizna 64 i spuh laser x pro, koje rolinice da stavim i ostale stvari, kako da se popravi taj start???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju