Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio Nrg ne ide !!!

(1/5) > >>

Armando:
Ljudi pomagajte!!! Dakle stavio sam danas na navedeni skuter kromirani auspuh Lasex x-pro, zatim malossi multivar 2000, dizna je gore 64, rolice neznam koje su, niti šušte( uglavnom znam da je prije bilo 6,25 i da je dizna bil ta, neznam na kojoj crtici), gore je i red sponge... motor tek hvata gas na 7000 okretaja, i vrti se do 9-9200, i nikako ne ide, imam osjećaj kao da se guši, i uzbrdo, i po ravnome i nizbrdo, nikako da krene, start jako loš, šta mi je činiti, u čemu je problem???

Miki-speedy:
Prvo provjeri oprugice i rolnice pa onda dalje :icon_thumright:
Rolnice trebas 6-6,5 gr,oprugice zute (da krece na nekih 6.000)

Armando:
mislim da su oprugice orginal koje su bile sa variomatom, mislim da su žute,a ona velika centralna je bijela valjda, a roline su bile kad je bio standard 6.25, sad su valjda orginal koje se dobiju sa variomatom a čuo sam da su oko 7,2gr, trebalo bi lakše znači? nemogu točno reći, jer mi je to jedan majstor radio tu, a nisam bio pored njega :( .. skuter je prije hvatao već na 3000 okretaja, kako da to vratim donekle da bude tako ?

siljo5555:
eo ako moze i meni mala pomoc, radi se o runneru kad je skuter hladan start odlican, cim se vozi 10min mrtav prva 2-3m, kit streetrace yasuni r, remen malossi special šajbica 0.5mm karb 19mm i kvacilo fly bjele oprugice, centralna seriska, eto ako neko ima ideju sta bi moglo bit neka kaze poludit cu ... :help: i da vario stage6 rolice 5,7g

3alfa3:

--- Citat: siljo5555 - 09 Svibanj, 2012, 22:30:30 ---eo ako moze i meni mala pomoc, radi se o runneru kad je skuter hladan start odlican, cim se vozi 10min mrtav prva 2-3m, kit streetrace yasuni r, remen malossi special šajbica 0.5mm karb 19mm i kvacilo fly bjele oprugice, centralna seriska, eto ako neko ima ideju sta bi moglo bit neka kaze poludit cu ... :help: i da vario stage6 rolice 5,7g

--- Kraj citata ---

Vjerojatno se remen rasteze kao i serijski. Ali to bi osjetio kroz cijeli rezim rada, ne samo na startu (falilo bi ti malo okretaja kroz ubrzanje)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju