Općenito > Maxiskuteri
People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi
Marv:
Tenks. :notworthy:
I ja bih sam sebi zavidio da me minus na granici nedozovoljenog minusa ne Podjeća da ću ljepozicu zapravo platiti. :D
Glede ubrzanja, da čitao sam i to u testu (u Moto pulsovoj usporedbi je bio model 300 pa se na to ne obazirem), ali nisam očekivao tako primjetnu razliku. Tim više što sam pred godinu dana provozao i Beva 350 i nisam bio nešto impresioniran (ok, možda zato što sam na njega prešao s motora, a na ovo sa slabijeg skutera).
Poslikam je obavezno i ond aćeš mi objasnit što i gdje je ta garaža. :D
Homer:
:icon_thumright:
Malo sam uredio naslov teme da bar približno odgovara sadržaju :icon_biggrin:
Etore:
Za ne vjerovat je koliko vespa 300 super dobro ubrzava, naspram beva 350. Ne kužim u čemu je fora, jel u manjim kotačima ili u težini, ali vespica čupa, vuče, idddde, juri... ili je taj bev 350 bio zreli za servis, ali ipak i dalje mi nije jasno.. ??? ???
Maestral:
--- Citat: Etore - 02 Travanj, 2014, 19:54:19 ---Za ne vjerovat je koliko vespa 300 super dobro ubrzava, naspram beva 350. Ne kužim u čemu je fora, jel u manjim kotačima ili u težini, ali vespica čupa, vuče, idddde, juri... ili je taj bev 350 bio zreli za servis, ali ipak i dalje mi nije jasno.. ??? ???
--- Kraj citata ---
Od 0 do 100 bi Beverly pojeo vespu za dorucak a to kaj ti mislis da je Vespa brza je zato kaj je Vespa niza, ima manje kotace i neudobnija pa je takav osjecaj na njoj.
zrakoplovac:
--- Citat: Maestral - 03 Travanj, 2014, 19:47:18 ---
--- Citat: Etore - 02 Travanj, 2014, 19:54:19 ---Za ne vjerovat je koliko vespa 300 super dobro ubrzava, naspram beva 350. Ne kužim u čemu je fora, jel u manjim kotačima ili u težini, ali vespica čupa, vuče, idddde, juri... ili je taj bev 350 bio zreli za servis, ali ipak i dalje mi nije jasno.. ??? ???
--- Kraj citata ---
Od 0 do 100 bi Beverly pojeo vespu za dorucak a to kaj ti mislis da je Vespa brza je zato kaj je Vespa niza, ima manje kotace i neudobnija pa je takav osjecaj na njoj.
--- Kraj citata ---
i ja mislim isto, makar nisam probal tu vespu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju