Općenito > Maxiskuteri
People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi
Marv:
Kako mislis da kupim već jednom, pa 6 dana sam tek bez skutera... :D
Kvala za dojavu za ovaj x-evo, ali ipak mi ne ulazi u kombinaciju. Makarska je daleko, skuter je relativno star i ima bog zna koliko km (čak ni ne piše u oglasu)... trebao bih odradit 10 sati vožnje, odnosno izgubit dan, a ne mogu to sada, pogotovo ne uz rizik da ga na kraju ne uzmem.
Marv:
bio danas vidjet vespu. doslovno je kao nova.
ima samo jedna sitnica, iako je 2012. godiste, ima 250 ccm. izgleda da su paralelno radili 250 i 300 modele.
mozda je i uzmem iako bih volio da je malo jeftinija.
veruda:
za tako mlade motore ne možeš po prometnoj znati godište, netko od starijih će ti vjerovatno moći reći po broju šasije kako otkriti.
meni npr skužiš po sicu (na njemu je markica sa godištem) ili po dot-u guma.
inače i 250 ccm ima svojih prednosti (smiješiš se kada plaćaš regu) a idu vrlo slično, čak bi rekao da je na vespi to nebitna razlika
EDIT: evo ja se razljutio danas pa stavio svoj u oglase, prilika! :)
Marv:
Evo ekskluzive: bit ce vespa. :headbang:
Bio je danas jos jednom pogledati (jer sam prosli put dosao u sumrak, a liku je izgorilo svjetlo u garazi) i pravi je bombon. Stanje je, bar sto se izgleda tice, fakat salonsko. Napravio sam i mali djir po kvartu i, na moje iznenadjenje, osjetno je startniji od mog x-maxa. Ne znaj je li to do tog x-maxa ili je do te postelanosi vespi da budu brze u startu (po cienu krajnje brzine), ali razlika je nezanemariva.
Vidjet cemo kako ce ic privikavanje na male kotace i nesto skromnije ukupne gabarite, ali mislim da ce, sve skupa, bit super.
@Veruda, nisam se ni sjetio gledat Derbi. :dontknow:
Ne bih ga, kraj Vespe i Peoplea gti vjerojatno svejedno uzeo, no eto, da i bih, ne bih ga bio uocio.
steeef:
odličan odabir,zavidim ti :P
kaj se tiče startnosti o kojoj pričaš,već sam pisal da je na testovima unutar konkurencije koja ima isti piaggio quasar agregat,vespa imala najbolje rezultate i po ubrzanju i po krajnjoj brzini..u prilog joj najviše ide masa koja je osjetno manja nego kod ostalih maksi skutera u klasi istog agregata..
onda ima da bude tema u garaži,slike i općenito iskustvo s njom :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju