Općenito > Maxiskuteri

People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi

<< < (9/20) > >>

veruda:
kada bi se meni pružila prilika mislim da bi za istu lovu odabrao japanca, da budemo na čisto nisam nikada imao problema sa talijanskim skuterima.
po klasi i voznim karakteristikama su vrlo slični, možda scarabeo više za van grada a japanac za po gradu (uvjetno rečeno, gledajući veličinu samo)

Maestral:

--- Citat: Marv - 05 Svibanj, 2013, 18:50:12 ---Znam da se nikom ne da odgovarat na stoput prezvakane stvari, ali puno bi mi znacilo misljenje iskusnijih sa skuterima: scarabeo vs. Xmax za istu lovu?

--- Kraj citata ---

Za boga miloga, daj vec jednom kupi taj skuter :o
Od ova dva ces naravno kupiti onaj koji nadjes u boljem stanju za povoljniju cijenu (vjerojatno Scarabeo) jer niti jedan niti drugi nemaju neku ozbiljnu manu koja bi trebala biti razlog da ga se ne kupi.

daRio:

--- Citat: veruda - 05 Svibanj, 2013, 19:11:00 ---kada bi se meni pružila prilika mislim da bi za istu lovu odabrao japanca, da budemo na čisto nisam nikada imao problema sa talijanskim skuterima.
po klasi i voznim karakteristikama su vrlo slični, možda scarabeo više za van grada a japanac za po gradu (uvjetno rečeno, gledajući veličinu samo)

--- Kraj citata ---

Kojeg Japanca? ;D
Usput,to su dva totalno različita skutera i svaka usporedba je nepotrebna.

daRio:

--- Citat: Marv - 05 Svibanj, 2013, 18:50:12 ---Znam da se nikom ne da odgovarat na stoput prezvakane stvari, ali puno bi mi znacilo misljenje iskusnijih sa skuterima: scarabeo vs. Xmax za istu lovu?

--- Kraj citata ---

Imao sam obadva i Scarabeo nema šta tražiti uz Yamahu.
Mislim na Scarabeo 300 dok o 200 ne trba ni raspravljati.
Yamaha je najuglađeniji i najizbalansiraniji skuter u klasi sa vrhunskom ciklistikom i kočnicama samo što je po perfomansama slabiji od piaggio 278 ccm mašne oznake 300 i.e.
Slabije ubrzanje i međubzanje,krajna max 130 a potrošnja ne prelazi 3.5 lit. Održavanje kao i za Piaggio,nikakvo jer su servisi loši i nestručni a dijelovi mrvicu skuplji.

Marv:

--- Citat: Maestral - 06 Svibanj, 2013, 09:30:17 ---Za boga miloga, daj vec jednom kupi taj skuter :o
Od ova dva ces naravno kupiti onaj koji nadjes u boljem stanju za povoljniju cijenu (vjerojatno Scarabeo) jer niti jedan niti drugi nemaju neku ozbiljnu manu koja bi trebala biti razlog da ga se ne kupi.

--- Kraj citata ---

a da, dosadan sam i sebi...  :toothy9:
nikako da motor uspijem prodat, a i više mi ne treba primarno nego sekundarno dvosjed...

hvala na inputima momci. nastojat ću ih pogledat oba ovaj tjedan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju