Općenito > Maxiskuteri

People vs. X-max vs. Scarabeo vs. Beverly vs. X-evo vs. Vespa vs. svi

<< < (8/20) > >>

Marv:
Bio sam jucer na probnoj vožnji Beva 350... Ono, pisao sam tu već prije da mi vizualno Bev ne paše, a i jako kratak hod zadnjeg ovjesa nije baš za vožnju u dvoje, ali htio sam vidit dal mogu dobit neki feeling. Uglavnom, skuter se lijepo vozi, niman ča reć, ali sav mi je nekako prekompaktan. Uz to, tih njegovih 350 ccm me uopće nije impresioniralo; nekako sam mislio da će se ta snaga više osjetit na ubrzanjima.

Možda bi ipak Scarabeo 500 bio taman ono što tražim. Ili pak People 300 koji je sličnih performansi kao Bev 350, samo ljepši i jeftiniji.  :dontknow:

eladio:
bev500 bi ti bio pretezak, prelagan naprijed, itd.  :happy6:

JogFromYamaha:
bev 500 je smece teze
em kaj je pretezak i glomazan
em kaj ciklistika nije radena da drzi 500cc masinu i brzinu koju ona postize

a i ima 500cc pia skutera koji to puno bolje obavljaju ako te bas zanima master masina

Marv:
Da parafraziram Juru: godinu dana kasnije, sve mi je bilo jasnije. :D

Uglavnom, konacno sam uspio prodati svoj bajk i sad mi se prica o skuteru aktualizirala. Medjutim, uslijed promjene okolnosti ne trebam razmisljati o voznji u dvoje kao primarnom obliku upotrebe tako da sam odbacio ideju o petstoticama i, kao sto su mi svi sugerirali, gledam samo ovu klasu 250-300.

Da ne duljim, imam u oglasniku za iste novce dva skutera koji mi se isto svidjaju i koji su istog godista (09): xmax i scarabeo 300. Nisam ih jos stigao ic vidit i ako po nekakvom feelingu o opcem stanju budu razliciti, uzet cu bolji. No sto ako i tu budu cirka jednaki?

Eladio? Ostali?

Marv:
Znam da se nikom ne da odgovarat na stoput prezvakane stvari, ali puno bi mi znacilo misljenje iskusnijih sa skuterima: scarabeo vs. Xmax za istu lovu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju