Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Najam skutera ZG - ljudi molim misljenja :)  (Posjeta: 9777 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Aleksandar

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
Najam skutera ZG - ljudi molim misljenja :)
« : 02 Svibanj, 2012, 20:18:22 »
razmsljam i korak sam do toga da napravim ono sto zamisljam vec duze vrijeme , otvorit rent-a scooter u ZG, probat pa kud puklo..

na izbor bi bili:  NRG power 2007 god, runner 50 2007 god, speedfight 2009 god i jos jedan NRG power 2005 god svi u odlicnom stanju

ono sta me zanima, da iznajmljujete, koliko bi platili najam? cijena bi bila 150 kn/dan, bez ogranicenja kilometraze i minimalno 3 dana (kao i kod autiju), više dan=veči popust

u Splitu sam gledao i cijene su krvave, od 200 kn dan pa na više.

pretpostavljam da ovdje ekipa nebi rentala previse jer vec ima svoje skutere ali mislim da bi bilo zainteresiranih u vrijeme proljeca jesni i ljeti.
eto ljudi zanima me koliko bi bili spremni platit voznju i koja bi cijena bila fer  :)

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
Odg: Najam skutera ZG - ljudi molim misljenja :)
« Odgovori #1 : 02 Svibanj, 2012, 20:23:42 »
neznam kolko bi to bilo isplativo u zg ko na moru,ali bi ti trebalo dosta vremena da dođeš na neku pozitivnu nulu...
ja osobno nebi tolko para dal za jedan dan za 50-tak,ajde da su veće kubikaže u pitanju onda možda da...
da ja iznajmljujem radije bi uzel nove kineze tipa lune i keewaya,nego skuplje skutere,jer će ih ljudi razvaljivat ovak i onak...
i u ponudu bi uvel i barem po jednog 125 skutera(da se može sa a1 vozit) i barem jednog maxi skutera(tipa x9,ako bi već bila riječ o kvalitetnijim skuterima)
i naravno kaj je veća kubikaža to bi bila i veća cijena najma...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline Aleksandar

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #2 : 02 Svibanj, 2012, 20:26:31 »
e vidiš na tome se lomim, uvest i jedan maxi dakle 125 ccm+ ili ostat na 50 ccm.

pricao sam sa dosta svojih frendova i sl ugl vecini je ideja vise nego dobra ponajvise jer u zg nema ni jedan rent a skuter bar kolko sam ja vidio

za cijenu se dogovorimo ovo je tek pocetna ideja cijene

Offline FeZox-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • *Nije brzina opasna vec budala za volanom
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: PIASPEEDY
  • Moja Kaciga: Rap Helmet
  • MojSetup: ima $e
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #3 : 02 Svibanj, 2012, 20:28:13 »
pa ako to vec neko u Splitu koristi sto nebi i u Zg
predpostavljam da tamo ponajvise samo auslenderi koriste te usluge, ali pak zg nije mal i tamo se svasta desava
i ovaj prijedlog za 125  :icon_thumright:
*Fuckas krizu kad imas zizu

Offline Grale

• moderator
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
« Odgovori #4 : 02 Svibanj, 2012, 20:33:24 »
ako imaš početnog kapitala vrijedilo bi pokušat,makar ako nebi išlo preseliš na more...
ni ja nisam videl ni jedan rent-a-scooter u zg,a i gugl je škrt,tek jedan link neki na kojem se ništ ne vidi konkretno mi je izbacil...
pa ako to vec neko u Splitu koristi sto nebi i u Zg
malo teže,sumnjam da bude puno turista iznajmili skuter za vožnju po zg,di su konstatne gužve i jak promet,za razliku od mora,di bez problema mogu otić do trgovine,dućana ili neke udaljenije plaže...
a opet domaćim ljudima bude preskupo,mada bi ja osobno radije iznajmil skuter nego se vozil u tramvaju...

Offline anteMK

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: NRG
  • MojSetup: polini sport
  • MojSpuh: mhr replica
« Odgovori #5 : 02 Svibanj, 2012, 20:40:43 »
mislim da bi taj posao dobro iso,najveca dobit bi ti bila u naplati stete kad se neko razbije :icon_thumright:,bar je tako bilo frendu bilo koji je imao rent na Viru. i trebao bi bar dva maxi-a imat za parove.
Bolje da vozim motor i mislim na boga nego da sjedim u Crkvi i mislim na motor!!!!!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 02 Svibanj, 2012, 20:41:10 »
btw, vozilo namijenjeno rentanju ima vise od duplo vecu cijenu obaveznog osiguranja.
Dodaj tu troskove firme, odrzavanja, kasko....

Odjednom skuzis da 150kn nije dosta, a i ZG mozda nije za to - obicno turisti to uzimaju da se mogu peljat po mjestu gdje su trenutno (bar ja tak mislim).

Treba naravno i kacige raznih velicina nabavit jer koji turist to nosi sa sobom?

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #7 : 02 Svibanj, 2012, 20:56:26 »
kod nas na moru ih ima ko u priči, svi rade dva mjeseca i većinom kukaju da nema baš posla.
zagreb je veliki grad i ima puno ljudi, ali neznam koliko će to ljudima biti potrebno,a za turiste treba bit na jako frekventnoj relaciji

još jedna stavka, pripazi da ti nebi klinci rentali skuter i poskidali dobre dijelve prijenosa i stavljali svoje, jer to su isto kod nas radili prije 10ak godina kad je ekipa vozile pone honde x8s a jedan rentaš ih je imao 15ak  :toothy12:
rab

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #8 : 02 Svibanj, 2012, 20:58:24 »
ja servisiram jednom decku skutere koje on iznajmljuje na moru(trogir mislim,al nisam ziher  :toothy12: ) mislim da mu je najam za dan preko 200kn i kaže da mu ide jebeno,uzme runnera 50, stalkera,luna bilo šta,njima je svejedno dolje na cem se voze samo da se imaju s cim vozit...sad mu je frend dao svoju lunu da ju iznajmljuje dolje i kaze da ce si ju dolje otplatit za 2 tjedna...znaci da mu dobro ide

Offline Grale

• moderator
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
« Odgovori #9 : 02 Svibanj, 2012, 20:59:34 »
kod nas na moru ih ima ko u priči, svi rade dva mjeseca i većinom kukaju da nema baš posla.
zagreb je veliki grad i ima puno ljudi, ali neznam koliko će to ljudima biti potrebno,a za turiste treba bit na jako frekventnoj relaciji

još jedna stavka, pripazi da ti nebi klinci rentali skuter i poskidali dobre dijelve prijenosa i stavljali svoje, jer to su isto kod nas radili prije 10ak godina kad je ekipa vozile pone honde x8s a jedan rentaš ih je imao 15ak  :toothy12:
vrijedi probat,ali teško da bude u zg uspjelo,turista ima,ali i oni više dolaze dok je zima,a onda se sigurno nebudu vozili na skuterima,a i cilj njim je obilazit znamenitosti i takve gluposti,a to sigurno nebudu mogli nać sami...
a za ovo drugo-zašvasat deklo,pa nek skidaju :icon_biggrin:

Offline maminjo

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Aprilia Sportcity 2T
  • Moja Kaciga: HJC & Vemar
  • MojSetup: Dr.Evo 70ccm
  • MojSpuh: Yasuni R
« Odgovori #10 : 02 Svibanj, 2012, 21:02:37 »
to bi ti bila čista pušiona čak i da na crno radiš.. :BangHead:

prva stvar Zagreb je jako dobro povezan javnim prijevozom i taxiem, a turisti su isključivo navikli na to, pogotovo šta se za 150kn javnim prijevozom vozi 5 dana kud hoće, a sa taxiem ideš po gradu od jednog kraja na drugi za 50-60kn..tako da ti to sve pada u vodu

skuteri i iznajmljivanje- isključivo u vrijeme ljetne sezone na 'obali' i to ne u svim gradovima, kad se ljudi tj mladež okolo vozika u kupaćim gaćama, a budi siguran da ni jedan stariji i ozbiljniji turist ne bu iznajmio skuter

Pametnije i bolje bi prošo sa 'Rent a Bike'...ak već imaš lovu za uložit i biti spreman istu popušit
RESPECT@MALOSSI & POLINI Copyright ©

Offline maminjo

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Aprilia Sportcity 2T
  • Moja Kaciga: HJC & Vemar
  • MojSetup: Dr.Evo 70ccm
  • MojSpuh: Yasuni R
« Odgovori #11 : 02 Svibanj, 2012, 21:04:47 »
ja servisiram jednom decku skutere koje on iznajmljuje na moru(trogir mislim,al nisam ziher  :toothy12: ) mislim da mu je najam za dan preko 200kn i kaže da mu ide jebeno,uzme runnera 50, stalkera,luna bilo šta,njima je svejedno dolje na cem se voze samo da se imaju s cim vozit...sad mu je frend dao svoju lunu da ju iznajmljuje dolje i kaze da ce si ju dolje otplatit za 2 tjedna...znaci da mu dobro ide

ma daj molim te 200kn za najam skutera pa moraju biti idijoti koji to unajme...za 200kn te danas taxi vozi pola dana i još te čeka di hočeš, a na kraju za ostatak odeš pojesti i popiti pivu
RESPECT@MALOSSI & POLINI Copyright ©

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #12 : 02 Svibanj, 2012, 21:11:38 »
sretno, ja sam od slične ideje odustao nakon što su mi na osiguranju izračunali premiju za tako nešto

Offline Go-Go RUNNER

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50sp
« Odgovori #13 : 02 Svibanj, 2012, 21:19:33 »
osiguranje je duplo skuplje nego normalno, mislim da ga to nebi trebalo odbit jer je u granicama normale.

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
« Odgovori #14 : 02 Svibanj, 2012, 21:22:18 »
rega i osiguranje skutera je ok ali ja mislim na osiguranje same firme!
radi defekta na skuteru strada netko? ko to plaća?

Offline Go-Go RUNNER

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50sp
« Odgovori #15 : 02 Svibanj, 2012, 21:30:20 »
Da to je vjerojatno pi*darija,

Ja kad sam iznajmljivao motorne skije potpisao sam prije toga da vozim na vlastitu odgovornost itd. Uglavnom ako se šta desi sam, sam kriv. Ne znam je li tako i ovdje moguće.  U biti to pokriva obvezno osiguranje

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
« Odgovori #16 : 02 Svibanj, 2012, 21:55:58 »
pa nije samo riječ o vozaču nego i ostalim koji sudjeluju u prometu!

sve skupa je to neisplativa misija

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #17 : 02 Svibanj, 2012, 22:10:50 »
ma daj molim te 200kn za najam skutera pa moraju biti idijoti koji to unajme...za 200kn te danas taxi vozi pola dana i još te čeka di hočeš, a na kraju za ostatak odeš pojesti i popiti pivu

možda je čak i više,nisam siguran,znam da ispod 200kn nije...a gle ak može,zašto ne

Offline danyq7

• Tržnica : (+7)
  • forumski skuteraš
  • Banned!
  • Moj Skuter: ◘Minarelli◘
  • Moja Kaciga: Uvex
« Odgovori #18 : 03 Svibanj, 2012, 00:50:35 »
Sudeći po mentalitetu u Zagrebu ti skuteri ne bi baš dugo izdržali. Rentali bi ih balavci koji bi ih ubijali na sve moguće načine. A servis skutera neke bolje marke je skup.

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • I wish life could be swedish magazines
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
« Odgovori #19 : 04 Svibanj, 2012, 00:00:51 »
Sudeći po mentalitetu u Zagrebu ti skuteri ne bi baš dugo izdržali. Rentali bi ih balavci koji bi ih ubijali na sve moguće načine. A servis skutera neke bolje marke je skup.

upravo to  :icon_thumright:

a i oni malo maštovitiji bi ti bez beda zaštekali dijelove iz maške ak su imalo dobri i uvalili neki svoj šrot  :dontknow:

ak se i odlučiš na realizaciju te ideje,MUST HAVE ti je kasko za svaki skuter da se u slučaju nezgode ili štete podmiriš.....npr. ostaviš svježe lakiranog VXR-a i neko ti ga preko noći zalije UK uljem  :toothy3:
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"