Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: odabir psa  (Posjeta: 10829 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline BajkerDanijel

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skejter
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 50
Odg: odabir psa
« Odgovori #80 : 07 Svibanj, 2012, 00:11:12 »
Ma najbolji i najljespsi su bijeli/zlatni retriveri :)

Offline igor85

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi GP1 Open
  • Moja Kaciga: premier monza
  • MojSetup: Dr Evo
  • MojSpuh: yasuni R
Odg: odabir psa
« Odgovori #81 : 07 Svibanj, 2012, 22:09:17 »
sta mislite o Haski psima,jel istina da oni ne laju vec samo zavijaju?

ja imam 2 haskija, predobri psi samo moraš bit spreman odvojit jaaako puno vremena i živaca...kao prvo šetnja, po mogučnosti trčanje, svaki dan obavezno barem jednom, što duže i što više moguće...
Drugo, kad nisi u šetnji moraš ga držat zainteresiranim jel postane im dosadno pa rade pizd..ije, demoliraju po dvorištu ili po kući šta im dođe pod njušku i zube...:D
i zadnja bitna stvar, ak je vani u dvorištu, što viša, barem 2 metra visoka ograda, po mogučnosti ukopana ak je podloga zemlja ili do poda ak je beton...bježe da nemožeš vjerovat :)   ženke su nešto mirnije za bježanje al ak ju ne "steriliziraš" kad se počne tjerat budi spreman na sve, meni jedino što je pomoglo bila je terasa na prvom katu, sve ostalo je pobjegla van  ;D

moji stvarno rijetko laju, hodamo ulicom i svi se trgaju od lajanja a oni ne pisnu...a zavijaju isto stvarno rijetko al to ovisi od jednog do drugog, neki više neki manje.
jako su druželjubivi i sa ljudima i sa drugim životinjama...al ak imaš perad u blizini pazi jako, potamanit će sve prvom prilikom.
za psa čuvara nisu, i prema strancima su prijateljski raspoloženi, samo ga počeškaj i super ste si...jedino šta znaju imat pogled s onim ledenim očima pa ih se nekad ljudi znaju bojat bez razloga :)

problema sa bolestima nemaju...jedino je problem što im je prag boli nenormalno visok tak da recimo nešto im se dogodi ili im nešto i ne štima u organizmu i teško se može skužit jel nikak skoro ne pokazuju...