Tehnički kutak > Injection
veci navoj za svjecicu
xtr3m3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Svibanj, 2012, 13:59:02 ---napravi ti da ona traje plug& play bez watertrapa,kao što većina ima
ja cpr8e 1000km i doviđena
iu24 traje 6-7tkm i to je prava kilometraža, odnosno meni je trajala jednu sezonu taman tako i napravim malo ispod 8tkm
--- Kraj citata ---
koji setup imaš ti na motoru?
i koje je toplinske ekvivalencije iu24? probat cu onda denso nakon zmr7ap
ivek_sr:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Svibanj, 2012, 13:59:02 ---napravi ti da ona traje plug& play bez watertrapa,kao što većina ima
ja cpr8e 1000km i doviđena
iu24 traje 6-7tkm i to je prava kilometraža, odnosno meni je trajala jednu sezonu taman tako i napravim malo ispod 8tkm
--- Kraj citata ---
u bokte meni iu31a traje, i traje i samo još se onda poštela zazor, i traje i traje i evo sutra idem kupit drugu, moja evo izdurala je drugu sezonu jer mi je to svećka bila u rezervi i skut opet radi normalno nakon par sekundi kad ga se upali i da mu se gas pa se onak ko zaguši i to samo prvo paljenje u danu al evo našao sam di ima za kupit da ne naručujem iz engleske
JogFromYamaha:
ja neznam kaj je s ngk
meni japanska ngk trajala 16000km
francuska traje s svim ciscenjima i neznamkaj 2000km
a denso neznam al se pokazala kao allaround najkvalitetnija svjecica
i u rangu je ngk japanke po trajanju i svemu
champion sam isto probal al to je zalosno kako malo traju
hgc:
ja sam prije na jet forcu stalno kupovao NGK... i nisam se baš usrečio :D
prešao sam na DENSO koja je jeftinija a traje pun k..... duže ...ja zadovoljan :)
Lenko:
Na novom Diteku, majstor je proširio navoj za šire svećice. Koristi Champion RA4HCX i BOSCH +41 YR 7DC. Kolegi je isto napravio pre godinu i po dana, i ovaj plete samo tako. Još vozi prvu svećicu, bez ikakvih problema i kvarova. Razmišljam da stavim i na moju, "Plamenu".
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju