Tehnički kutak > Injection

veci navoj za svjecicu

<< < (3/5) > >>

ivek_sr:
Ngk je sranje na kitu samo denso igra

3alfa3:

--- Citat: ivek_sr - 30 Travanj, 2012, 00:15:13 ---Ngk je sranje na kitu samo denso igra

--- Kraj citata ---

LOL

Iwo SR Tuono:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Travanj, 2012, 00:26:45 ---LOL

--- Kraj citata ---
true story

ngk ko upogoni na kitu da radi kako treba svaka mu čast,bez irridiumke nema ništa

xtr3m3:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Svibanj, 2012, 09:13:35 ---true story

ngk ko upogoni na kitu da radi kako treba svaka mu čast,bez irridiumke nema ništa

--- Kraj citata ---
evo ja se javljam, polini base + rr, cpr8e mi traje godinu dana već, iako se uglavnom vozim samo od kasnog proljeća do rane jeseni (traje oko 2-3t km)
naravno, preradio sam airbox prema malossi uputama onim i stavio sam watertrap još zdavni
kupio sam sad za novu sezonu zmr7ap nju sam već imao jednom davno ali prije kita i isto je dosta trajala, vidit cemo kako ce se sad ponašat

Iwo SR Tuono:

--- Citat: xtr3m3 - 03 Svibanj, 2012, 13:55:46 ---evo ja se javljam, polini base + rr, cpr8e mi traje godinu dana već, iako se uglavnom vozim samo od kasnog proljeća do rane jeseni (traje oko 2-3t km)
naravno, preradio sam airbox prema malossi uputama onim i stavio sam watertrap još zdavni
kupio sam sad za novu sezonu zmr7ap nju sam već imao jednom davno ali prije kita i isto je dosta trajala, vidit cemo kako ce se sad ponašat

--- Kraj citata ---
napravi ti da ona traje plug& play bez watertrapa,kao što većina ima
ja cpr8e 1000km i doviđena

iu24 traje 6-7tkm i to je prava kilometraža, odnosno meni je trajala jednu sezonu taman tako i napravim malo ispod 8tkm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju