Tehnički kutak > Injection

veci navoj za svjecicu

(1/5) > >>

Zeljac:
evo decki dugo nisam bio tu ali to ne znaci da ja ne kemijam na ditechu :D

ugl.
nesto sam si bio razmisljo posto mi je drapila svjecica bila pred par dana a stvarno neda mi se vise davat po 60 kn za tu malu sugavu svjecicu pa sam odlucio otic do par tokara da vidim sta oni kazu dali je moguce prosirit navoj za vecu svjecicu dosta njiih nije imalo sa cim onda sam otiso do jednih sta slazu glave na autima motorima kamionima itd oni su rekli da mogu pa sam im dao staru glavu od serijskog celindra da ako se unisti da ne unistim ovu polinijevu i prosirili su mi navoj i sa glodalicom otokarili okolo na kapi promjer 47mm za klip na glodalici i evo sastavio sam imam doma more svjecica od auta nasarafio pali kao sat radi fenomenalno mozes ga ostavit da radi na leru pol sata da nebude bilo trokiranja kad das gas kao i prije stvarno sam prezadovoljan pa ako ima netko da ima tih problema neka i on prosiri navoj za svjecicu meni su uzeli 100 kn ako nemate mogucnosti posaljite meni ja odem do tih sta slazu glave oni to naprave ja vam posaljem nazad i eto a mislim da se i isplati jer ova svjecica kosta par kuna :) slika nemam jer nisam imo vremena to slikat tj bilo me previse zanimalo kak ce to radit pa sam odma iso montirat :D

vktr:

a serijska oprema pod sicem je minimalno 5 rezervnih svječica i naravno ključ za promjenit  :icon_biggrin:

Grale:
nznm stvarno,meni je samo jedna svjecica riknula i to championka stara 7 hiljada...ali ako bude problema možda razmislim o potezu...ima i kod mene isto jedna radiona kaj rade slične stvari pa bi možda isto mogli...čekaj ti sad te svjecke koristis na kitu?

ivek_sr:
Sve se može :) Samo treba nać tak dugačku svećku sa debljim navojem i to dat napravit al ja sam protiv takvih kemija

shegy:
ajde molim te reci mi koju sad svječku koristis i ako moze slika glave sa tom svječkom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju