Tehnički kutak > Injection

veci navoj za svjecicu

<< < (5/5)

Lenko:

--- Citat: Zeljac - 29 Travanj, 2012, 19:54:41 ---da tu svjecicu na kitu koristim nez koji je model svjecice deblina duzina navoja sve odgovara ja sam uzeo staru jel nisam kupovo novu posto ih imam pun k od auta svojih kak se mjenjalo za servisa sad je trenutno od mazde mx-5 svjecica i imam jos tri u rezervi pod sicom za svaki slucaj  ;D

--- Kraj citata ---
I šta bi ? Nisi nam rekao koju sad svećicu koristiš ?

Zeljac:
bio sam skido polini kit vraco sam serijalu radi tehnickog i tak je ostalo sad je svjecica ngk cpr8ep valjda tak do sad nije crknula inace mi je prije stalno crkavala nakon 2 rezervara a sad sam napravio 2 3 tisuce vec sa tom svjecicom fino je crvena sta je rjetko na ditechima ali to je rjesio veci usis stage6 v-force i rs2  :) sad nista ne trosi tj 2.5 2.8 L na 100 km stvarno sam zadovoljan ide dobro ide oko 75 80 onda je iso 95 jedino sta je doso sam tak do 90 a sad onako a tak i tak prelazim na karb pa onda necu nist ni vracat

Grale:
na kojoj glavi ti koristiš cprku?ona je serijska

Zeljac:
na serijskoj aprilinoj tu sam i na kitu tj drugu sam koristio ali isto aprilina sam sto sam dao otokarit da bude 47 promjer a ne 41

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju