To je moja kobila za svaki dan
Ja sam ionako hendikepiran za 30%, a i mene jos nije propeo niciji setup, niti mogu parirati s necim slicnim. Ali znam prepoznati trenutak kad slozim nesto jace, samo ne moze doci do izrazaja sa mnom, jedno kad se zamjenimo onda samo potvrdim snagu koja se oseca
i mene to veseli, a ne kad me netko drzi zbog manjeg otpora vjetra i ukupne mase, a agregat ima 3 konja manje. To navodim kao primjer. Ali bitno da je napeto, i da je zanimljivo, to je gust pogotovo kad se ne moze sa sigurnoscu reci sta ce izdominirati
Jer ako pobjedim, morati cu odrzati jedno extremno predavanje o najboljem skuteru na svijetu s veoma snaznim argumentima
Pero javno te prozivam na trku! Moj karbos 70 vs tvoja pura 70
Mene samo zanima kako bi pura isla s nekim.jacim kitem, samo tutle nema volje za to
Cekaj da prvo rijesim ove slabije, mozda i izgubim pa ces morati to rijesiti s nekim drugim da dobijes Oskara
Uf sto sam se usosio, morati cu smisliti neke izgovore
Bacam se na posao, 2 pumpe, 2 kompresora, 4 dizne, usis bez prirubnice, malossi smjesa, malossi zrak ispod sica, svijecica bez ground elektrode, elektroventil za ispustanje emulzije sproveden iza zadnjeg blatibrana s aktivacijom na prekidac da mogu isprskat u ciljnoj ravnini smjesom vode i ulja...