Runnerce ide za Oskara, ubija brasno u svemu na putu i bata Tomi je uvijek prvi, ja bi ispostovao 100 gpsa uz jos par sitnica i zabiberio mnogima koji nikad nece a ne umeju. Dakle extremno mnogo za extremno malo,sto je mnogo dobro pogotovo za vecinu. Cak je uspio dobiti i moju PJ vevericu od Nrga(u startu ne), ali trebao bi bata Tomi zajasiti vevericu da se odvagne jel veverica gubi. U svakom slucaju zasluzuje naljepnice Ispostivac.
Malossi i serijske rolice omogucuju odlican odaziv a gas. Samo mi nije jasno kako mu se ne trose malossi rolNice ako se na bogu i isusu istrose.
Znaci: minarelli, pokojne jedno 10 setova nakon extremno malo km
Peugeot, pokojne zacas
Piaggio, pokojne za 2500km
BB, pokojne nakon mratkog perioda
Kvasarce, i tamo dobiju bridove
Tako da mi nije jasno, a kad bi stavio piaggio serijske onda bi trajale i niti jedne nemaju bridove.
Ventilatorce se odmah dok je novo zaljepi s 2K ljepilom za krunu i onda je Vecno. Evo kod mene ima vec 20 000km, ko novo, a uzeo ga polovnog starog 14god sa odredjenim brojem km, jednostavno necu da lupam lobanju i da si skacem u stomak (u stomak si skacem samo onda kad mi se promjeni smesa na nasipu i u sumi, jer je to isto kao na 1000mnv)) pa da mi se rasklima i napravio haos negdje ne tripu.