Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (120/218) > >>

Tomi_ZG:
Polako meni se ne žuri,velim neću ga baš nekaj sad vozit da ga ne upropastim po kiši pošto je nov,jer skoro počinje razdoblje čmrljavog vremena,nek to prvo dođe,pa dok Zvonkec poskida blokade,onda dok odradim sinterovanje,i na kraju ko pravi kutijaš prekopam ljudima kutije i pokradem im par setova rolica  ;D

TopPerfomance4:
Vozio neko vrijeme serijala sa r-om nisam ga ni štelao išao je pošteno ubrzanje brutalno za sve spuhove što sam probao

zvonkec92:
sve me strah da nebi ovo konkuriralo batini  :sad147: onda nece biti dobro

Toni46:

--- Citat: Tomi_ZG - 03 Rujan, 2018, 23:41:29 ---Polako meni se ne žuri,velim neću ga baš nekaj sad vozit da ga ne upropastim po kiši pošto je nov,jer skoro počinje razdoblje čmrljavog vremena,nek to prvo dođe,pa dok Zvonkec poskida blokade,onda dok odradim sinterovanje,i na kraju ko pravi kutijaš prekopam ljudima kutije i pokradem im par setova rolica  ;D

--- Kraj citata ---
Kupi u bauhasu prozirni temperaturni sprej i rokni ga s tim

dino73n:
Evo moj Yasuni poslije 6 godina koristenja. Samo redovno spricanje silikon sprejom.

Samo je bih ti preporucio da izmjeris kompresiju da se vidi na cemu si. Ja sam jednom muku izmucio dok sam shvatio sta me zeza. Kompresija je bila oko 5 bari i sa serijskim auspuhom sve je radilo bez problema, kad sam stavio LV touring ne mozes natelovat skuter ni naopako. Ja sam dva dana mjenjao dizne i svjecice i bobine. Do nekih 50-60kmh je vukao normalno i onda počne trokirat. I na kraju izmjerim kompresiju kad ono 5 bari, skinem cilindar a karike ko od papira tanke.  Stavim novi klip s karikama i skuter leti.

Tako da bi ti lako mogao doživiti slicno iskustvo kad staviš eRa.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju