Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (119/218) > >>

SF2 Freak:
Samo ti njega gusi. Pa bu prije ribao , otvori mu rupu na boxu kak spada i zasilji diznu. Sada si usao u vode di treba malo to dostelati. MIslim da ce ti crni biti pre pre mekani.

Ako ces me napeglati sa yasuncetom  ocekuj ovakav setup na pezi.

Tomi_ZG:
Ne se sekirat  ;D

Replicu sam pogodio uz dva otvaranja dekla,čak je i s limićem na karbu išla jako

zvonkec92:
Bokte vi svi pricate koda sad to treba vrtit 15 hiljada u startu da krene s mjesta, ja kad sam sa bacve preso na yasunce za probu sam ostavio bacvine postavke i rally je kretao s mjesta sa mnogo momenta i bez problema. Cak cu probat sutra stavit teze rolNice da se manje vrti jer je i onako iso odlicno.

PchelaUbica:
E moj korektore zao mi se prebacivat ali moglo bi iducu sezonu pa da vidimo. Al zasad cu jedino pokusat s polutkama kako kaze suhi. Ja sam se vise naso u istom fazaonu ko i on . 50ka da sto manje trosi i da ide sto jace. Aliii kad tad ce i to dopizdit
A ovo me cisto zanima sa Rom. Kako je i dario rekao na yt likovi na serijali s r-om su ispali slabiji od serijale sa z.
Nijedan nije bas ustelan.
Ali ajde tomi sretno. Ja vjerijem da ce to ici. Ako masina sa toliko km izdrzi   :headbang:
I btw tomi meni su rekli da ce poslat crveni kad dode yasuni s godisnjeg. Ceko sam dva tjedna i bas danas su mi rekli da je poslan. taman kak ste ga ti i zvonkec narucili. Al ajde isti rac. Malo je skuplji i lijepsi crni.

zvonkec92:
Pčela daj samo javi kad ti stigne jel to crveno na topu eloksirano ili naljepnica kao na vecini spuhova

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju