Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (121/218) > >>

zrakoplovac:
Ajde ajde, ić će to dobro, frend je isto sa SA uzel R-a, ali chrom verzija, soma kn ili manje haha, nisam mogel vjerovat :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dax:
Neka si ti njega kupio bozidare
Svaka cast,ima da se vrti ko lud

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Tomi_ZG:

--- Citat: TopPerfomance4 - 04 Rujan, 2018, 00:17:43 ---Vozio neko vrijeme serijala sa r-om nisam ga ni štelao išao je pošteno ubrzanje brutalno za sve spuhove što sam probao

--- Kraj citata ---
Koliko je vrtio kroz ubrzanje i koji setup prijenosa si imao?

-variomat
-rolice
-centralni
-remen

--- Citat: dino73n - 04 Rujan, 2018, 10:10:44 ---Samo je bih ti preporucio da izmjeris kompresiju da se vidi na cemu si. Ja sam jednom muku izmucio dok sam shvatio sta me zeza. Kompresija je bila oko 5 bari i sa serijskim auspuhom sve je radilo bez problema, kad sam stavio LV touring ne mozes natelovat skuter ni naopako. Ja sam dva dana mjenjao dizne i svjecice i bobine. Do nekih 50-60kmh je vukao normalno i onda počne trokirat. I na kraju izmjerim kompresiju kad ono 5 bari, skinem cilindar a karike ko od papira tanke.  Stavim novi klip s karikama i skuter leti.

Tako da bi ti lako mogao doživiti slicno iskustvo kad staviš eRa.

--- Kraj citata ---
A ima Pero aparaturu samo mislim da mi je bolje da ne znam  ;D
Izvrtim ja njega zalegnut 10600 tak da mislim da ne bude problema,pali na dodir gumba,danas do posla i nazad uredno išao 88 po gps-u nezalegnut,usput napeglao nekog pežu sa zx-om,al da bi ga mogao izdušit do kraja - bi,jer kad tad mora fasovat

--- Citat: zrakoplovac - 04 Rujan, 2018, 11:20:27 ---Ajde ajde, ić će to dobro, frend je isto sa SA uzel R-a, ali chrom verzija, soma kn ili manje haha, nisam mogel vjerovat :)

--- Kraj citata ---
Tog kromiranog sam mogao dobit za 920kn samo to mi je cirkus,mada je generalno odlična stvar jer nema više pjeskarenja,šmirglanja,farbanja...

Koliko si ga ti vrtio dok je runner bio 50ccm?
Ja ne mislim ić preko 10k kroz ubrzanje,replika mi je tu ubijala,s time da ovaj ima širi powerband,to tvrde oni koji su imali oba

--- Citat: Dax - 04 Rujan, 2018, 14:00:32 ---Neka si ti njega kupio bozidare
Svaka cast,ima da se vrti ko lud

--- Kraj citata ---
Budeš vidio bit će to dobro

RunnerSukosan:
Zalepeće :laughing7:

dario007:
Majku vam bogovu sutra cu narda naserafit na serijalu!

Zakovaće! :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju