Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

(1/218) > >>

Tomi_ZG:
Evo da i ja predstavim svoju kramu  ;D

Runner je 2008 godina,upravo okrenuo 16tkm,na mašini je sve serijski osim sc08 spuha,dizne 60 i 6.1g rolica.
Od stylinga ima male retrovizore,str8 prednje prozirne žmigavce,zadnje male "karbon" žmigavce i vxr bočnu.
U planu još imam obavezno promijenit gume jel su ove na njemu prva ugradnja i katastrofa su za vozit.
Od drugih stvari još mislim stavit neki aftermarket zadnji amortizer i možda LV touring.

luka.ck:
lijep trkac  :icon_thumright:

Loris Ri:
Jednostavan i ljep  :icon_thumright:
Jedino bi mu ja jos stavio one manje utege volana i napravio neki nosac za tablicu...sve ostalo mi se svida  :icon_thumright:

anton55:
odlična mu je kombinacija boja

Tomi_ZG:

--- Citat: Loris Ri - 28 Travanj, 2012, 12:33:11 ---Jednostavan i ljep  :icon_thumright:
Jedino bi mu ja jos stavio one manje utege volana i napravio neki nosac za tablicu...sve ostalo mi se svida  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
To i jesu oni mali kratki utezi ak misliš na originalne, '06 i '07 godina su imali one velike od vxr-a,a od '08 su ovi kratki.
A nosač tablice si i ja razmišljam napravit,imam dva mala limića sa već izbušenim rupama za namontirat na onaj mali plastični okvir,samo ih treba prefarbat i savinut da idu prema van.
Još bi i spuh trebal prefarbat i ispolirat onaj lim kaj dođe na njega,al neda mi se niš radit,ljenost jbg,jedva sam ga i oprao jučer  ;D

--- Citat: anton55 - 28 Travanj, 2012, 12:37:31 ---odlična mu je kombinacija boja

--- Kraj citata ---
To je inače tak serijski jedino kaj su poskidane sve naljepnice kojih je bilo puno previše i s njima mi izgleda ko cirkus.
Kod mene je must have sve naljepnice proć  ;D
Još da mi je samo nabavit one male bočne plastike na koje dođu zadnji žmigavci,al originalne glatke i lakirane u bijelo od st-a,samo kaj je to nemoguće nać polovno,a nove dođu vjerojatno previše.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju