Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
M.A.S 82:
2 Corector-Za koliko dodju rucice u HR?
Corector:
Od 14 do 20 dana negdje
Tomi_ZG:
Pošto se runneru bliži još jedna okrugla brojka na brzinomjeru,reko da izračunam ukupan trošak posjedovanja ovog zamorčeta sa dotičnom kilometražom,već sam to računao prije dvije godine al pošto se od tada natuklo nekih 12-13kkm pa da vidim do kud sam dogurao
Prijašnju računicu imam evidentiranu,tak da sam na to nadodao nove troškove koji uključuju doslovno sve:
-skuter
-benga i ulje(to sam čak računao i manje pa je stvarni trošak nekaj veći)
-registracije
-redovno održavanje i kvarovi
-aftermarket stvari(koje su najmanji trošak)
Ispada da je runner do sada od mene izmuzao 71 000kn ili preračunato po današnjem tečaju 9600 eura kaj stvarno ispada ogromna cifra za vožnju 50ke
Trošak po kilometru ispada 1 kuna i 18 lipa
Tak da ovo ispada ja bi reko najskuplja 50ka za koju znam
Već vidim Daxa sa njegovom legendarnom izjavom - Tomi ti si bolestan čovjek :toothy12:
Dax:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Svibanj, 2018, 10:29:08 ---Pošto se runneru bliži još jedna okrugla brojka na brzinomjeru,reko da izračunam ukupan trošak posjedovanja ovog zamorčeta sa dotičnom kilometražom,već sam to računao prije dvije godine al pošto se od tada natuklo nekih 12-13kkm pa da vidim do kud sam dogurao
Prijašnju računicu imam evidentiranu,tak da sam na to nadodao nove troškove koji uključuju doslovno sve:
-skuter
-benga i ulje(to sam čak računao i manje pa je stvarni trošak nekaj veći)
-registracije
-redovno održavanje i kvarovi
-aftermarket stvari(koje su najmanji trošak)
Ispada da je runner do sada od mene izmuzao 71 000kn ili preračunato po današnjem tečaju 9600 eura kaj stvarno ispada ogromna cifra za vožnju 50ke
Trošak po kilometru ispada 1 kuna i 18 lipa
Tak da ovo ispada ja bi reko najskuplja 50ka za koju znam
Već vidim Daxa sa njegovom legendarnom izjavom - Tomi ti si bolestan čovjek :toothy12:
--- Kraj citata ---
Da bolestan....2x
Nema protiv te bolesti ljeka :)))))
To zbrajanje ti nece nista dobrog donjeti,samo ces jos vise oboliti na zivce i novcanik
Hahahahah
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
Mrale, ti si idealan kandidat za PuReJeTa!!!!!!! Ne mozes biti bolji!!!
Ovu brojku koju si iznesao, to mi dodje kao da si me polio kantom djubra. Pa to je 50ccm, racunica mora biti extremno niska! :nono:
Ali postoje i jos extremno nebulozne visoke racunice, cim vidis Made in France, znaj da su sve pare otisle u to cudo.
Ostat ces bolestan covjek ako ne napravis swap, to ti je jedini spas!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju