Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
aragonY:
Drago mi je da ti se sviđaju ručice, planiram ih i ja sebi zemiti ;D jedino ne razumijem kako na linku pise da su za runner 200ccm a tebi odgovaraju na pumpice od 50cc, jesu to isti sistemi ili?
Gledao sam ih i ranije ali me to uvijek bunilo a nisu bas jeftine pa da mi je svejedno ako dođu neke koje mi ne odgovaraju.
Corector:
Isti su to sistemi mrale. Kod piaggia imas GRIMECA sistem, to je vec prastaro i dolazilo je na piaggio gilera skuterima do 2001 godine. A onda od tada je samo HENG TONG. Imas recimo caku da NRG ima 11klipic,(zaboravio sam jel power ima 11 klipic, ali njemu je prednja kocnica u vjecnoj banani jer ima i onu glupu bezveznu prednju jednoklipnu celjust), a runner 12.4klipic. Naravno, od runnera je jaca pumpica i kocnica jer ima vecu hidraulicku klipcinu.. A ti brojevi su ti izliveni na pumpici i jasno pise koja je koja.
Malo glupo kako dolaze prsti na rucici, ali kad je stisnes skuter bokje koci jbg i naviknes se.
I pozeljno je te malecke serafice zamjeniti sto prije, jer se navoj u sredini urezuje u mesing piksu. I kad uzmes serafice koji imaju samo navoj gdje matica dodje, onaj dio bez navoja je malo deblji pa se tu fino smanji luft i to sve bude za Oskara.
Tomi_ZG:
Aragone kak misliš nisu jeftine?
Pa ručice su džaba s obzirom da su štelajuće
Komad ispada 80kn,piaggio original obična je 100kn komad,zamjenske su po 50-60kn komad,jeftine nisu odnosno debelo su preskupe one pm tuning ručice po 300+kn komad koje sam stavio na prethodnoj stranici,imaju malo drugačiji uzorak da baš ne budu iste ko ove jer pm tuning skupo naplaćuje svoje stvari,al se i dalje kuži da su kina sa pm tuning logom pa tu plaćaš debeli porez na budale,govorim isključivo za te ručice ne za njihove tuning proizvode
Ovo ostalo ti je Corector objasnio,iskoristi onaj link s prethodne stranice i nemaš brige,ak ti neće odgovarat po položaju sigurno ih možeš prodat dalje,za to će uvijek bit kupaca kad ih nigdje ne možeš kupit odma sad nego treba naručivat
dario007:
Ja jucer kod Plese uzeo zamjenske,50kn komad.Jbg tehnicki mi je blizu i nemam vremena cekati,inace bi narucio ove ko sto decki imaju.
aragonY:
Mislio sam ako bih uzimao više puta da me ne izađu baš jeftino ;D sad gledam cijene novih OEM piaggio i upravu si, ova cifra je baš džaba za štelujuće ručice.
Mrale Corrector hvala za objašnjenje, naručujem i ja sebi uskoro :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju