Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 13 Rujan, 2017, 11:02:54 ---Meni je fascinantno da je jedan zx dole vise mrtav od narda.
--- Kraj citata ---
Prvo,trebali bi mu bijeli federi,kaj je najbolje imam doma u šteku odličan serijski kuplung s ganc novim bijelim nevoženim federima al ih ne volim jer kod gmizanja kroz kolonu kuplung za mene visoko otpušta i onda me nervira zacukavanje,drugo,moji crni su već izgaženi,isto ko i centralni,a ni remen nije više nov,i treće,treba razbušit neke rolne na 5.1 ili 5.15g pa s njima probat,za sad sve stoji u šteku pa ću vidit kakve ću volje bit u budućnosti
--- Citat: kos7 - 13 Rujan, 2017, 11:10:59 ---mrale ne slusaj ga haha peru ga alkoholne pare ovaj tjedan opako :toothy9: :toothy9: ostavi tt i vozi, jedino utrpaj neki kit gore
--- Kraj citata ---
Trebat će kad tad i plastike kitat ne brini ;D
--- Citat: Corector - 13 Rujan, 2017, 12:46:52 ---Mralee nabavi si dugi ZXR
--- Kraj citata ---
Da netko ima ovakvog ko ovaj,nigdje pucan,varen ni spigan i da hoće spuh za spuh ja bi pristao,al samo zxr dolazi u obzir
--- Citat: Corector - 13 Rujan, 2017, 12:46:52 ---Ova utrcavanja u rezonancu nisu za svakodnevnu voznju, i primjerice dok se penjes na 1000mnv prema nekom vinogradu, drukciji tlak i gustoca zraka ubiju masinu. Cekaj malo, pa skocio sam sam sebi u stomak??
--- Kraj citata ---
Nemoj da si skačeš u stomak,bolit će te drob :laughing7:
Pokraj vinograda u štelanje smese treba uvrstit i pare od vrenja u bačvama
Tomi_ZG:
Nakon točno 21 dan pauze isterao sam ovo (pre)umorno zamorče na drum
Trenutno stanje kilometara
Sad će to do 3.mj. bit bez napretka jer mi se sve manje vozi po zimi,nauživao sam se dovoljno vožnje po svakakvom đubretu od vremena
Šarafit tokom zime ne namjeravam,osim ak nekaj ne krepa,a nakon rege u 3mj. u planu su nove gume(zadnju ću prije spalit na povratku iz kafane) i zamjena komplet potrošnog materijala u prijenosu,ostalo ne diram dok vozi,eventualno ću još stavit novi akumulator,jer ovaj mi je sad izdušio,jedva sam ga napunio,a i nekaj je šlusiralo u njemu jer ga pametni punjač nikad ne napuni do kraja i kipi dosta jako,nikaj čudno za aku iz '08. kojem je napon već par puta preko zime pao ispod 8V
ajlavsrku:
Pocasti ga cockpit sprejom ;D
kos7:
Još ga nisi bacio u savu? :icon_scratch:
vecno zamorce nema kaj
Dax:
Ajde izbedi to zamorce na pivu,odma ce mu biti bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju