Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (63/218) > >>

RunnerSukosan:

--- Citat: dacerovs - 09 Rujan, 2017, 20:58:43 ---

Dobro postelat, provjeravat smjesu svakih 500-1000km i tjt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Ma da, kad se onda stignes vozit? :laughing7: Postela se ljeti i zimi i tjt.. Koliko smo mi onda trebali puta stelat do CG?

Sto se tice mraleta tvrdoglav je ko mazga, davno sam mu reko da si uzme Yasunce Z ,ali mrale skace sam sebi u stomak da mu se za kicmu zaljepio.

Tomi_ZG:
Mrale je zadovoljan s tt-om  :frajer:
Odlično me služi već 35 hiljada,samo moram ubacit novu vunu

dario007:
Mislio je na svjecicu bacit pogled,ne doslovno provjeravat smjesu...

Meni je fascinantno da je jedan zx dole vise mrtav od narda.

Kako imam ovu elektronsku blokadu,nije mogo krenut pa sam stavio leovince plave federe(rang malossi crnih) i sta sam dobio,da skuter otkida u startu i nema nikakve rupe.Krece oko 5500-6000 tisuca.

Da slazem sebi setup za svaki dan a da ima snage,bio bi base kit sa sc08 i produzenom getribom.Niski okretaji,dosta snage i visoka krajnja :D

kos7:
mrale ne slusaj ga haha peru ga alkoholne pare ovaj tjedan opako  :toothy9: :toothy9: ostavi tt i vozi, jedino utrpaj neki kit gore

Corector:
Mralee nabavi si dugi ZXR :laughing7: Ova utrcavanja u rezonancu nisu za svakodnevnu voznju, i primjerice dok se penjes na 1000mnv prema nekom vinogradu, drukciji tlak i gustoca zraka ubiju masinu. Cekaj malo, pa skocio sam sam sebi u stomak??
A da nije mozda pregrijan prijenos, i jel se on puno vise osjeti od smese
??  Pa kad malo pricekamo da sve sve ohladi na 1000mnv i ponovno krenemo, skuterce ubija brasno neovisno o smjesi, ili smesa nadodje sama od sebe?
Ali ta razlika u smjesi na 1000mnv i nije toliko bitna (koja postoji) koliko ona u lokalnoj sumi ili na nasipu, e to je vec extremna parodija gdje nas pokusavaju edukovat  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju