Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
--- Citat: ajlavsrku - 23 Studeni, 2017, 18:06:28 ---Pocasti ga cockpit sprejom ;D
--- Kraj citata ---
Ma kakvi,gadi mi se kad je sve masno od tog dreka,još kad ga parkiram na poslu nakon pol sata mi se na te namazane plastike zalijepi hrpa prašine pa to bude zak**ra*
--- Citat: kos7 - 23 Studeni, 2017, 18:24:18 ---Još ga nisi bacio u savu? :icon_scratch:
vecno zamorce nema kaj
--- Kraj citata ---
U savi već ima dovoljno đubreta
--- Citat: Dax - 23 Studeni, 2017, 20:28:44 ---Ajde izbedi to zamorce na pivu,odma ce mu biti bolje
--- Kraj citata ---
Jedino ak hoćeš pit зајечарско :laughing7:
Baš malo pričam s ljudima,i nitko ne može da veruje kak je ovo zamorče napravilo tolike kilometre,a da ni jednom nisam preštelavao smesu prilikom ulaska u šumu(a nisam ni vozio na 70% snage),nikad se nije utušio u jarugi od ispušnih plinova od kamiona,nikad nije doživio zalePće,a vozio sam na istoj dizni i na -7 i na +40,također nikad mi se nije ugasio u naletu svežeg zraka kad sam otvorio vrata od garaže,a ni klip nisam mijenjao svakih 15 hiljada,zato s extremnim nestrpljenjem čekam odgovor od onih koji su plasirali te teorije,al nikak da mi to objasne
stipe:
hm...
da se nije izbrisala tockica izmedju 4 i 8?
5724.8 :toothy9:
Corector:
Da si stelao smesu 3x dobio bi jos 30kmh :icon_biggrin:
Tomi_ZG:
44 dana je prošlo od kad sam zadnji put upalio i provozao ovo napaćeno zamorče,pa je bio red da malo tripnem na 15 stepeni,tokom stajanja mi je par puta akumulator pao ispod 9V pa sam ga oživljavao lidlovim punjačem,morat ću uzet novi početkom sezone jer je ovaj star već 10 godina
ajlavsrku:
Kad znam koliko km ima ovaj runner,koliko je kvarova od samog starta bilo,koliko se navoza po forumskim pricama,moram rec da stvarno dobro izgleda na ovim slikama,tomi runner ce vjecno bit u tebe cini mi se :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju