Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
dacerovs:
@Kos
Bata Tomy je pricao kako kit nije za forsiranje i izivljavanje.
Brate mili ja svog ubijam, bas ne hladnog pun gas, ali cim se mrvu ugrije, gas je do ibera, jos ga onak odvrtim hahaha da mi lijepo lezi u ruci.
Znam ga drzat po 20km bez problema pun gas po najvecoj vrucini i jos je zracnjak, odvrtio 5000km, od toga 4500 punog gasa.
Kad Dario da meni svoj motor u ruke, odma se uhvati za glavu, gas se ne pusta ni pred zavoj ni u zavoj.
Dobro postelat, provjeravat smjesu svakih 500-1000km i tjt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tomi_ZG:
Zakucavaj ga svako paljenje hladnog u iber(i na 0 stupnjeva),i tak 8 godina,i moje kilometre
SF2 Freak:
Ako padaju okretaji uzbrdo. To je znak da vario ne odraduje svoj posao. On umjesto da se krene skupljat , ostaje zacvikan u brzini. I na usponima mu padaju okretaji. Muku mucim sa tim problemom na doppleru i serijskov variu. Kratkorocno rijesenje je ciscenje bolcne.
Corector:
Bome skocio si sebi u stomak, uzak powerband je zajebana stvar. Znam tocno sto te muci, i takav setup bi obavezno prevrtavati na ravnom ako ga zelis sloziti za u planinu. Imao sam iskustva na karbosima s kratkim leoloncetom serije TT, GP i ZX. Sve sam to stelao od nule i pod konac, toliko sam se najebao i to je jako zajeban poso jer moras gadjati desetinu grama kod rolnica.
A za brdo ti je potrebniji moment nego maksimalna snaga, jer dok si ubzavoju prilikom pustanja indodavanja gasa, momemt je aj koji te izvlaci. Zato purejet masina ubija brasno u karbosu kad se ide na Sljeme.
Evo koliko snage ima kratko leolonce TT, jedan kamencic bi ga sprijecio da krene, ovo nije idealno podeseno, ali u grubo prikazuje nezahvalnost takvog auspuha.
Zato ti utrcava Yasunce serije Z, objedinjuje dugo i kratko leolonce i ima da te svi ispostuju!!!
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 10 Rujan, 2017, 14:10:41 ---Bome skocio si sebi u stomak...
--- Kraj citata ---
Sa hiljadu metara
Sve kak si reko za te kratke verzije je istina,vraćen je tt,vratio se i moment,knedle su otrčale,bolje otić na pivu s tt-om nego izgubit dan štelajući ovo đubre
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju