Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
balki:
To je ko s Brzim u Muckama- vec 20 godina koristi istu metlu, samo je promjenio 14 drski i 17 cetki :headbang:
Tomi_ZG:
Na kratkom zxr-u isprobane malossi 5.0g i original pia žute 5.3g rolice,do sad su bile malossi 5.5g koje sam vozio i na dugom tt-u
S 5.0g prevrtava bolesno i dreči se,na startu prevrti na 10600 i kroz ubrzanje ide oko 10k kaj je previše za ovaj spuh,a sa 5.3 je skoro isto ko i sa 5.5g al je start bolji,vrti se oko 9400 ili manje s tim da isto dosta prevrti na startu i onda rupa,al ko da su ove rolice "trome",ne znam kak bi to opisao,u multivaru odlično rade samo malossi rolice,s polinijevim sam isto imao problema,uzeo bi malossi 5.2g ili 5.3g al ne postoje,jedino da na blef uzmem ove pia 5.3g ganc nove jer ove ko da imaju sloj đubreta na sebi,i sklepane su iz par različitih setova,al ni jedne nemaju zub
dario007:
E stari,kemija je to.
Ostaje opcija ili ove 5.5 pomalo olaksavati pa probavati ili si uzmi 5.3 piaggio nove,sto je bolja opcija.Meni one odlicno rade i ne trose se.
Izmjeri uteg od 5.0gr i 5.5 gr pa napravi mjeru izmedju ako nemas vagicu ili vozi 3 jedne 3 druge,tu je jako mala razlika pa nebu smetalo.
Isprobaj ti kombinaciju 5.0 i 5.5gr pa da utvrdis jel neki bog s rolicama ne stima ili sta,nije cudno da piaggio rolice budu malo van mjera,pa je moguce da te 5.3gr zapravo imaju 5.45gr
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Tomi_ZG:
Oba seta su od Pere,on ih je vagao i poklapaju se s deklariranim gramažama,isto mi i Zvonkec veli,da mu u multivaru ista gramaža kineske tromije rade naspram ista gramaža malossi
Mislim da ću uzet ove 5.3g al nove i uk**ra*,pa ih eventualno kasnije olakšat,jer druge kvalitetne alternative nemam
Mada sad neću puno kemijat,ovo sam isprobao da vidim na čemu sam s tim spuhom,jer će uskoro kiše i neću da spuh potruli prek zime,tak da će tu uskoro opet doć tt
Kod ovog spuha mi se najviše sviđa krajnja koja je za oskara,par njih tu može potvrdit,na avenijama ubijam brašno u svemu na kaj sam do sad naletio da je 50ccm ili kinez 125-150ccm
dario007:
Primjetio sam to 5.3rms vs 5.3 piaggio,bas kako si rekao ko da su trome rolice i manje su mi vrtile rms.
Od malossi rolica sam odustao jer ih zaravna u 200km :dontknow:
I koja je krajnja pri kojim okretajima? Po krajnjim okretajima mozes znati kako nastelati okretaje u ubrzanju.Ja sam gadjao oko 500-700 okretaja nize i uvijek je tu najbolje isao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju