Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (57/218) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: dario007 - 04 Rujan, 2017, 21:11:46 ---Primjetio sam to 5.3rms vs 5.3 piaggio,bas kako si rekao ko da su trome rolice i manje su mi vrtile rms.

Od malossi rolica sam odustao jer ih zaravna u 200km  :dontknow:

I koja je krajnja pri kojim okretajima? Po krajnjim okretajima mozes znati kako nastelati okretaje u ubrzanju.Ja sam gadjao oko 500-700 okretaja nize i uvijek je tu najbolje isao...

--- Kraj citata ---
Vidiš ja doma imam malossi rolica s po 10 hiljada,ko nove su samo su se slova izbrisala,a kanali nikad dirani,samo ih počistim

Nisam baš pratio okretaje na krajnjoj,al otprilike 10 hiljada je 92-3 gps-a

Grale:
A Stage 6? Znam da ih je frend vozil davno, u multivaru s mhr replikom spuhom. Ako me sjećanje služi 5,25 su bile gramaze. Ok je sve bilo, na sljedećoj izmjeni smo stavili te NaranĐaste od veverice, mislim da nisam neku razliku primjetil.

Tomi_ZG:
Znam za te stejđ al idem danas-sutra po nove od p-jeta pa ćemo da vidimo,usput moram kupit i novi plastični ventilator jer je onaj bijeli rms koji sam nedavno kupio za đubre,razlohao se nakon pol godine,dok je serijski trajao godinama

dario007:
Zalijepi ga super ljepilom za onu krunicu.
Ja imam serijski crni ali je sav poglodan,isto bi ga trebao promijeniti,znas cijenu?

Tomi_ZG:
Ne da mi se to ljepit budem uzeo novi serijski,nekih 40ak kn je u skutermotu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju