Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (55/218) > >>

aragonY:
Vjerovatno radilica tu igra ulogu @dario

A Tomi polako pravi zamorce od runnera jer mu se ne da puknuti generalku  ;D salu na stranu, niti sam ga vidio uzivo niti vozio ali po ovome sto citam tu na forumu u boljem je stanju nego moj izgrobareni sa tri puta manjom kilometrazom. Sudeći po još par primjeraka koje sam vidio njegov runner se definitivno jako dobro drži s obzirom na svoje kilometre.

Dax:
Toooo Tomi
Dobro izglda spuh,kad se sredi bit ce bonbon
Bacio si se napokon u tunerske vode
Ima da leti runner samo dobro pazi na smjesu :D

Tomi_ZG:
Da bit će doslovno ko nov,ide na pjeskarenje kod Zvonkeca pa u mat crnu,a top koji je i ovak dosta tih ću raskopat i preradit po svom receptu i zadihtat ga jer ko skoro svaki LV slini na spojevima,tak da sad neću nikaj štelat jer uskoro vraćam tt dok će se ovaj radit

Btw spuh je na kraju plaćen 250kn  ;D

--- Citat: aragonY - 25 Kolovoz, 2017, 23:10:11 ---A Tomi polako pravi zamorce od runnera jer mu se ne da puknuti generalku  ;D salu na stranu, niti sam ga vidio uzivo niti vozio ali po ovome sto citam tu na forumu u boljem je stanju nego moj izgrobareni sa tri puta manjom kilometrazom. Sudeći po još par primjeraka koje sam vidio njegov runner se definitivno jako dobro drži s obzirom na svoje kilometre.

--- Kraj citata ---
Pa i ne da mi se,nemam baš volje ni vremena previše šarafit,a pogotovo kemije,radim samo ono nužno

A gle on je još dosta dobar jer koliko znaš novijih runnera 50 s 56 hiljada od prvog vlasnika da ga je samo on vozio,rijetki su takvi motori i od litre,a kamoli ovo prdekalo ili bilo koje drugo jer ih većinom u 20 hiljada izjaši 5 vlasnika fušera,a imao sam sreće i s padovima da nije pokršen nego samo koja ogrebotina,a mehanika se uvijek složi,dijelova ima,uz to samo ja šarafim po njemu tak da nema iznenađenja ko kod tebe

steeef:
jeste brate,alu u 56 hiljada jel ima koja stvar da nije zmjenjena?  :icon_biggrin:
nije li to un extremno? :zubo:

Tomi_ZG:
Rama,plastike i blokovi su original  :laughing7:

Od ovih ajmo reć potrošnih(manje ili više) stvari,zvono,kuplung,lageri u polutkama,lager primara,lager u deklu,getriba,sva crijeva,lajtunzi,diskovi,klip i cilindar su prva ugradnja,vilice koje su grob al i dalje nedirane ko i lageri volana

Extremniji sam ja nego taj runner

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju