Absinth je zakon, u Pragu sam bocu spizdio . ode se u k**ra* vrlo brzo sa njim.. uff ta vremena... Eto onda malo prolunjaj po Zg pa pogledaj
Na maturalcu u Pragu, frend i ja smo popili 0.7dl(0.5L smo 100% popili, jer neko se je uvjek prištekal na bocu, makar nismo dali) zelenog Apsinta, naravno pili smo jedan gutljaj njega a drugi piva, jer jednostavno sve gori!
Ali kaj je bilo sljedeće jutro to nam ni sad nije jasno, pamćenje nam je izbrisano 100%, on se je zblesiral već u busu za hotel, napunil je kantu za smeće skoro do vrha.
Ujutro je bilo buđenje ovak: on potpuno gol leži na dnu kreveta di su noge ali po dužini, ja u gaćama normalno ležim, jedna cura pored mene, i drugi frend pored, pa još jedna cura....
E film Mamurlik je goli k**ra* za ovo kaj se nama dvojici dogodilo, samo ne razmem kaj je on radil gol. A drugi dan smo bili ko zombiji, nema glavobolje, ali si jednostavno nesposoban za bilokakve psihićke i fizičke aktivnosti...ili je kumovalo i to kaj smo bili 3. dan za redom pijani...
Apsint, definitvno poslje rakije(domaće) najbolje piće koje sam pil, naravno alkoholno. U HRV ga nisam našel, a i da ga nađem ne bi kupoval...ko zna jel oriđiđi.