Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: EdoSP - 22 Prosinac, 2014, 17:15:40 ---
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 22 Prosinac, 2014, 17:13:25 ---to je raja iz Sarajeva :headbang:
imam ti ja one blokove od SP-a 180 matica van, (od Narxa )sa usisom od RD-a 350 i odgovarajućom prirubnicom pa ak te zanima javi se, složit ćemo neku frendovsku cijenu :hello:
--- Kraj citata ---
Imam vec jedan komplet skuter na piku, pa cu otici prvo to da pogledam(cekam da se gazda vrati iz inostranstva), ako mi se ne bude svidjelo, javit cu ti se. Ti blokovi, koliko se sjecam bas,bas su novi. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nisu novi, al su vrhunski odrađeni i nemaju krekova :toothy12:
dao bi ih za jednu europsku novčanicu zelene boje :icon_thumright:
EdoSP:
To je ok cijena(nisam znao koja je zelena, morao sam guglati :toothy9:). Moram ti priznati, tek na kraju ove sezone sto sada dolazi, planiram nabavljati(osim ako ovaj skuter ne bude uredu, jer ima nekih talova ;D) i slagati novu masinu( uzet cu neku 52 radilicu, najverovatnije top racing ili mazzucchelli). Sad mi je vazno samo vxr vile i prednji braking da uzmem. Uzeo bih i torq ako negdje izleti jeftino. Kasnije mozda i PM Tuning kit, ali ako sam ako bi to se moglo voziti sa serijskim auspuhom.
walkay:
Nemoj trositi pare na torq, mozda ce biti mrvicu bolje ali i ne mora, po meni nepotrebno na BB... PM cilindar je super ako imas novaca.
EdoSP:
--- Citat: walkay - 22 Prosinac, 2014, 19:26:13 ---Nemoj trositi pare na torq, mozda ce biti mrvicu bolje ali i ne mora, po meni nepotrebno na BB... PM cilindar je super ako imas novaca.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: Samo pitanje je kako bi to islo na serijski auspuh (onaj bez katalizatora), neku everyday varijantu bih volio imati. Skup jeste, ali ako pogledas, da ces novo kupovati, gilardoni je 200e bez ikakve glave, a postena glava(kb ili pm, pa i bgm) kosta 80-130e. A PM komplet je 300e ( bez zlatnog poklopca glave). Tako da cu imati vremena da se za to odlucim.
Tomi_ZG:
--- Citat: EdoSP - 22 Prosinac, 2014, 20:50:54 ---
--- Citat: walkay - 22 Prosinac, 2014, 19:26:13 ---Nemoj trositi pare na torq, mozda ce biti mrvicu bolje ali i ne mora, po meni nepotrebno na BB... PM cilindar je super ako imas novaca.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: Samo pitanje je kako bi to islo na serijski auspuh (onaj bez katalizatora), neku everyday varijantu bih volio imati. Skup jeste, ali ako pogledas, da ces novo kupovati, gilardoni je 200e bez ikakve glave, a postena glava(kb ili pm, pa i bgm) kosta 80-130e. A PM komplet je 300e ( bez zlatnog poklopca glave). Tako da cu imati vremena da se za to odlucim.
--- Kraj citata ---
Probao sam prošlo je dosta vremena već al mi se urezao u pamćenje jednog sp-a,gore je bio malossi 172,serijski spuh,multić,delta,mislim i neki karb i čini mi se glava,uglavnom nakon probe uredan serijski sp se činio ko da nejde,to je nevjerojatno kak je to išlo,al ne znam sve modifikacije u detalj prošlo je godina od tada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju