Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180
walkay:
Za svaki dan bi ja stavio serijski cilindar i malossi glavu, multic i 25 karb sa serijskim auspuhom. Sve ostalo sto si kupio naravno mozes staviti gore, lijepo bi radio. PM, BGM i KB glave nisu za svaki dan, naravno traze i jacu radilicu i ustimavanje kompresije.
blueberry:
Iskreno neznam sto svi hvale 172 malossi isto g#vn% ko i serijski. Pro street signature seriezs i fabrizi 210 je stvar po meni
Dam se kladit da je mogao ic isto i sa serijskim cilindrom
renato_180:
fabrizi 210 je bolesna stvarčica šteta šta nema više videa po youtubeu
EdoSP:
Fabrizi je premocna stvar koja kosta, ali i ne znam ima li se to igdje vise nabaviti. Danas sam uhvatio nekih 10tak minuta, pa sam razmontirao staru deltu i stavio nove pakne i gumice, ali ipak jedna mi fali gumica, ona koja ide gore do one ploce. Morat cu nabaviti jos tu gumicu da bih skroz slozio deltu. Evo i slika:
Pulss:
Ebo vas i fabrizi i malossi 172, preseravanja sama. Da bi fabrizi radia triba mu druga radilica ai spuh, pa racunaj 1500+ eura ako ti se ulaze, i to ako ga nades..
Gilardoni180 je skoro besmrtan cilindar, daj nekom tko zna da se poigra sa njim, uz karb 25/26 i multivar ima da ide ko metak i traje.
Za federe, neznan kako je sa deltom, al za normalnu voznju su nekima i zeleni previse(najmeksi). Da san ja stavia mrvu tvrde od zelenih to nebi bilo vozljivo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju