Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 180

<< < (16/19) > >>

EdoSP:
Odavno nisam bacio update, pa cu sada. Skuter sam vozio bez problema, ove 2 godine koliko nije bilo updatea(doduse jedino sam morao cdi promjeniti, jer je prdnuo) i to je uglavnom bilo to. Vozio sam po 150-200 km u jednom pravcu, nije nikad bilo problema, niti je stao u putu. Sada opet mali servis, odlucio sam prenos nanovo sloziti, jos cu morati remenicu nabaviti novu, jer nije je bilo kada sam narucivao sve ove dijelove. Multivar je imao par rupica, ali nije derao remen, ipak sam nabavio novo kuciste, deltu sam uzeo od clana mako(sjebana je pakna bila), nabavio sam nove pakne i federe za nju(mislim da ce zuti biti ok, iako ce startati ranije nego sa zelenim federima). Uzeo sam orginal centralni i orginal piaggio remen za 180ku. Iako sam mislio da je masina, koja je orginalno bila na hexagonu bila 150 kubika, ipak se ispostavilo da je 125 kubika sa 125 getribom, to objasnjava zasto me je znala poderati orginal 180ka, a ipak sam malo bolji bio od vxra/sta. Nabavio sam i getribu od 180ke, koju cu montirati i unutra cu novo ulje nasuti. Sto se prenosa tice, nabavio sam i PM tuning zvono, trebalo bi da je malo lakse od fabrickog, i da ce malo lakse startati. Nabavio sam i S6 4-klipna kljesta, koja cu upariti sa braking wave diskom. Ove sezone cu jos pokusati nabaviti vxr vilice i blok sa izvodom za disk (vec sam nasao potencijalnu metu). To je to sto se price tice, evo par slika(losije su, jer sam slikao mobitelom):

walkay:
Lijepo svaka cast, ja na svom Sp-u na Delti imam bijele federe skoro na max zategnutom polozaju i super starta, ili mozes malo jaci feder pa u opusteni polozaj namjestiti. S6 kocnica je super...   :icon_thumright:

kiza-iz-kvarta:
to je raja iz Sarajeva  :headbang:
imam ti ja one blokove od SP-a 180 matica van, (od Narxa )sa usisom od RD-a 350 i odgovarajućom prirubnicom pa ak te zanima javi se, složit ćemo neku frendovsku cijenu :hello:

EdoSP:
Imam ispred sebe onu brosuru za federe, mada nisam siguran koliko je ona tacna. Pise:
zeleni malossi od 3250-3750 rpm
bijeli delta od 2250-2750 rpm
zuti delta od 2750-3250 rpm

To bi otprilike trebalo biti blizu negdje, kao i kod tebe. Stavit cu zute u "najopusteniji" polozaj.

EdoSP:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 22 Prosinac, 2014, 17:13:25 ---to je raja iz Sarajeva  :headbang:
imam ti ja one blokove od SP-a 180 matica van, (od Narxa )sa usisom od RD-a 350 i odgovarajućom prirubnicom pa ak te zanima javi se, složit ćemo neku frendovsku cijenu :hello:

--- Kraj citata ---

Imam vec jedan komplet skuter na piku, pa cu otici prvo to da pogledam(cekam da se gazda vrati iz inostranstva), ako mi se ne bude svidjelo, javit cu ti se. Ti blokovi, koliko se sjecam bas,bas su novi.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju