Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180
EdoSP:
Evo da predstavim svog runnera 50,sve fabricko osim variomata(neki sa 16x13 rolama),uglavnom,potrudio sam se da dosta stvari izmjenim,sad je dobar,ide fino,cak mu i rade sve lampice na tabli :toothy9: :toothy9:,u planu je da skontam masinu BB LC(125/150 ili 180),ofarbao sam ga nedavno,na jednom mjestu se ogulila farba,ali rekao je majstor kad mognem da dovezem pa ce ispraviti,evo i slika :-[
moj i neka
batina :sad3:
e sad u planu je sljedece
da se nabavi BB LC masina
malossi RS24(da li pase sa piaggio nrg ?)
sebac vilice(ili ako stegne sa parama,makar one USD od BB runnera)
multivar i xenon
takodjer moram nabaviti bravu jer je ne posjedujem,mislim onu od sica(kakav je sve tu mehanizam potreban,imam ono sto bude na plastici,bio bi zahvalan ako neko ima sliku :toothy11: )
jedino me brinu ti nosaci kako da ih preradim i hladnjak vjerovatno treba veci(moze li od sf2ice,vidio sam da je veci od runnera 50 ? )
uglavnom trebat ce mi velika vasa pomoc,a siguran sam da cete pomoci svim silama,koliko budete mogli :headbang: ,toliko od mene za sad,pokusat cemo masinu u skorije vrijeme da nabavimo
EDIT: slike se ne vide,pa sam preko linkova stavio,jbg :dontknow:
Kmich83:
Lijep runner.
Puno sretnih kilometara.
doctor speed:
joj batineee :punicemi:
EmirF121:
Dobar skučo ocam' što bi vi Sarajlije kazali. :toothy12: :toothy12:
EdoSP:
mali update da vam skratim vrijeme do tekme LP Finala
dosao je donor dijelova,posto je vec na isteku zivota :toothy9: ;D piaggio hexagon 150 kubika :headbang:
jos felgu da nabavim dobos i to je to,sljedeci vikend ce to aBd bit sastavljeno i da vidimo na cemu smo
ne radi sat,ostalo sve je ful,masina ok zaista :icon_thumright:
dosta price evo slika
btw: ako neko ima vxr/sp vile i multivar BB po sporCkoj cijeni,dogovor preko pm :headbang:
LET THE FUSION BEGIN ! :headbang: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju