Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180
igor.sb:
--- Citat: walkay - 24 Svibanj, 2012, 16:11:51 ---Pa jel ne vidis da ima drugi prihvat, 12 felga sa diskom ne pase gore, samo 13" zbog prihvata i zbog diska, celjusti! Druga felga ti je za bubanj...
Crna felga odma ide na osovinu od sekundara, a druga sa diskom ima svoj prihvat da bi iso na osovinu zato ne pase...
--- Kraj citata ---
citam vec par puta i ne mogu skuzit
a mislim da njega muci ovo
btw..ak os 12 cola felgu na taj hexa blok, mora biti felga 12 bubanj od runner 50 ili diesisa
walkay:
Hehe malo sam zakomplicirao! On hoce staviti na BB blokove 12" disk felgu od 50-ke, na to sam mislio ili da kupi od Sp180 felgu, disk, celjust, ako ima prihvat za to, ili da stavi tu crnu felgu sto bi trebala pasati!
igor.sb:
nema prihvat
post prije sam napisao koje felge pasu, mislim da i mc2 tu ulazi
bitno je da je pia 50cc felga za 110mm pakne
doctor speed:
sve je u redu pase ta felga bezveze ga prepadate, to je runnerova felga dobos (ova crna) i pase ona na hexa blokove koji jesu dobos (mala je felga od hexagona pa zato je uzeo ovu da stavi )
btw ova bijela felga nema nikakve veze s motorom ona je samo tu za usporedbu
EdoSP:
shvatio sam ja davno zato sam je i kupio danas ;D a jedina dobos felga za runnera(bilo 50 ili BB) je 12'',tako da je svejedno uzeo sa 50ke ili BB isti k**,bitno da se kotrlja :icon_biggrin:
usput da pitam,je li idu valjci iste tezine u multivar kao i za SPa ? posto fabricka gramaza im je ista 15,5 a u multivar bi trebalo negdje oko 13,5 ili 14 ? :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju