Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180
igor.sb:
--- Citat: EdoSP - 24 Svibanj, 2012, 20:19:06 ---shvatio sam ja davno zato sam je i kupio danas ;D a jedina dobos felga za runnera(bilo 50 ili BB) je 12'',tako da je svejedno uzeo sa 50ke ili BB isti k**,bitno da se kotrlja :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
svejedno je ak ne mislis kocit zadnjom, il ak mislis upasavat vece pakne nego sto imas sad, citaj sta ti pisem
EdoSP:
danas je nabacena masina bez selena,zatim hladnjak nekako jedva upresovan,nemam uopste mjesta za ventilator,je li on zaista toliko bitan ?
zatim su razliciti kontakti na bravi pa cu se i tu malo zezati i sutra bih trebao zavariti taj nosac sa selenom da to bude kako spada
EdoSP:
i danas se radilo
zavaren selen,ali masinu nismo mogli namjestiti pa smo probusili jednu rupu pored suvozacevih nogara i tu ce ici nosac i taman ce se poklopiti da pase
struja provedena,stavio sam dobos felgu na masinu da to konacno lici na jednu dostojnu BB masinu :dontknow: otvarao sam deklo,ostao sam iznenadjen,nigdje kapi ulja,nema lufta na lezajevima,ventilvar nov,remen nije u losem stanju ali cu ga promijeniti za svaki slucaj,cistili karb i te sitnice,takodjer bih trebao promjeniti spuzvu unutar airboxa pa trebam naci za ovaj od hexagona,vjerovatno cu vidjeti redsponge da nadjem onaj univerzalni i jos je na doctor speedaljev :icon_biggrin: zahtjev stavljena ona lampa od gepeka u hexagonu u runnerovu kadu,to se moze vidjeti na zadnjoj slici
za sve koji kazu da BB masina pase na 50ku na saraf,reci cu samo ovo
MALO MORGEN
doctor speed:
nemozes fuserat mora bit svijetlo :headbang:
EdoSP:
danas sastavljen skuter,provozan,sto se masine tice sve je super :icon_thumright: ali mi ne rade svjetla prednja niti stopka,jel moguce da je regler izgorio ? :dontknow:
takodjer nema niti kontakta,ako neko ima shemu od piaggio hexagona bio bih mu zahvalan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju