Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180
EdoSP:
imam jedno pitanje
pase li kocioni sa 50ke na vxr vile ? ako ne pase sta trebam promijenit(vjerovatno ako ne pase onda samo celjust,igra li lajtung i rucka ikakvu ulogu tu) ?
i zaista mi je losa ova masina uz naglu uzbrdicu(hexagon 150),slabo vuce 2 ljudi,ne bi to meni bilo cudno,al moj runner 50 povuce bez problema 2 ljudi uz to brdo,jel remen proklizuje ili su mozda federi kvacila,sta bi moglo jos da bude ?
doctor speed:
ja mislim da je difufna sto se kopca u kalasu kod donjeg blomba :biker2: :vrijemezalock: :muahahaha:
EdoSP:
moguce ;D jos bih pitao ove strucnije,pase li poklopac dekla sa sp na one stare BB masine ?
edit :
http://imageshack.us/photo/my-images/269/dsc04479s.jpg/
to je ovaj
EdoSP:
mali update:
dosla felga dobos za runnera sa solidnom gumom michelin pilot sport,uslikao sam obje felge koje imam,jedna disk druga dobos da se vidi razlika i zasto ne pase jedna na masina od druge :icon_thumright:
EDIT: Pokusavam na sve nacine ali ne mogu da stavim slike,ako moze pomoc ili upustva na pp
walkay:
Pa jel ne vidis da ima drugi prihvat, 12 felga sa diskom ne pase gore, samo 13" zbog prihvata i zbog diska, celjusti! Druga felga ti je za bubanj...
Crna felga odma ide na osovinu od sekundara, a druga sa diskom ima svoj prihvat da bi iso na osovinu zato ne pase...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju